Ulaz za korisnike

2. Klima forum

|
2. Klima forum
 
2. Klima forum
2. Klima forum

Cilj Klima-foruma je na jednom mjestu okupiti sve kojima su hlađenje, ventilacija i klimatizacija struka (proizvođače i trgovce opremom i uređajima, projektante, instalatere, servisere itd.), ali i korisnike opreme i uređaja za hlađenje, ventilaciju i klimatizaciju kako bi se svi mogli upoznati sa svim novostima (tehničkim rješenjima, dostignućima i proizvodima, normama i propisima itd), ali i problematikom u području tehnike hlađenja, ventilacije i klimatizacije te uz ugodno druženje razmjenjivati iskustva i mišljenja.

Već prvi Klima-forum koji je održan 2007. godine u Zadru i koji je okupio više od 250 sudionika pokazao je kako je takav oblik stručnog skupa najprikladniji jer, uz uobičajena izlaganja stručnih prikaza i predstavljanje rješenja proizvođača opreme, omogućava dinamičnu raspravu, odnosno diskusiju na kojoj se mogu postavljati pitanja i davati odgovori, ali i razmjenu mišljenja i iskustava u opuštenom i prijateljskom okruženju. Suradnici su bili znanstvenici i stručnjaci brojnih visokoškolskih ustanova te brojni inženjeri i projektanti.

Klima-forum pokriva teme kao što su:

 

  • tržište, struka, obrazovanje, norme i propisi u području hlađenja, ventilacije i klimatizacije, uporaba i oporaba radnih tvari (freona)
  • projektiranje i izvođenje sustava hlađenja, ventilacije i klimatizacije
  • tehnika hlađenja: kompresori, automatika, rashladni sustavi za trgovačke centre, rashladne komore i hladnjače, rashladni sustavi za vozila, nove radne tvari, toplinska izolacija
  • tehnika ventilacije i klimatizacije: elementi sustava klimatizacije i ventilacije, klima-komore i priprema zraka, protupožarne instalacije, split sustavi, ventilokonvektori i VRV-sustavi, klimatizacija i ventilacija telekomunikacijskih i računalnih objekata, kina, kazališta, sportskih dvorana, plivališta i sl, dizalice topline za grijanje i hlađenje, sustavi za povrat topline, rashladni tornjevi, akustika u sustavima ventilacije i klimatizacije.

 

Kompletan program pogledajte na www.em.com.hr/klima_forum/program. Pogledajte dojmove sudionika 1. KLIMA FORUM-a održanog prije dvije godine. Sve dodatne informacije kao i prijavu za sudjelovanje možete pronaći na službenim stranicama Foruma. Prijavu marketinškog sudjelovanja možete izvršiti na www.em.com.hr/klima_forum/marketing. Ukoliko ste zainteresirani za aktivno sudjelovanje, rad možete prijaviti na www.em.com.hr/klima_forum/prijava_rada. ENERGETIKA MARKETING HR-10 000 Zagreb, Sokolska 25 tel: 01/ 377 12 56 faks: 01/ 377 24 29 mob: 099/ 49 00 850 mail: ege@ege.hr www.em.com.hr

Materijali