Ulaz za korisnike

2.međunarodna konferencija: DAN PROZORA 2015

2.međunarodna konferencija: DAN PROZORA 2015
 
2.međunarodna konferencija: DAN PROZORA 2015
Pozivamo Vas na sudjelovanje na 2. međunarodnoj konferenciji DAN PROZORA 2015., s naslovom INOVATIVNI PROIZVODI I NOVI STANDARDI UGRADNJE koja će se održati u srijedu 25.03.2015. u hotelu Antunović u Zagrebu. Ova konferencija je strukovni skup kojem je glavni cilj predstavljanje inovativnih proizvoda, unaprjeđenja proizvodnje i načina ugradnje proizvoda, imajući u vidu zakonodavstvo, svojstva i označavanje građevinskih proizvoda.

Nakon prošlogodišnje uspješno održane konferencije i iskazanog zadovoljstva učesnika i sponzora, ponovo organiziramo konferenciju kako bi svi zainteresirani iz branše prozora, vrata, fasada i građevinarstva općenito, dobili nove informacije i podijelili iskustva u svrhu unaprjeđenja proizvoda i poslovanja. Na konferenciji DAN PROZORA 2014. sudjelovalo je 180 sudionika, većinom proizvođači profila i prozora, arhitekti i projektanti iz 7 zemalja.

Organizator konferencije je kontrolna kuća Euroinspekt - drvokontrola d.o.o. u suradnji s Institutom ift Rosenheim iz Njemačke, uz potporu Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja i sponzorstvo vodećih europskih proizvođača profila i okova.

Teme ovogodišnje konferencije usmjerene su na:

- Novosti u sektoru prozora i vrata
- Praktična iskustva i prednosti RAL ugradnje
- Energetska učinkovitost i održivost - Energy label
- Certifikacija sustava - vrata na evakuacijskim putevima
- Vatrootpornost prozora i vrata
- CE oznaka i Izjava o svojstvima
- Projekti i sredstva iz EU fondova (unaprjeđenje proizvodnje i energetski učinkoviti i održivi proizvodi)
- Panel rasprava: reciklažni materijali u PVC profilima, pozitivni trendovi izvoza, sajam BAU München, energetski učinkovite fasade
- Iskustva partnera

Poziv je usmjeren prema proizvođačima građevinskih proizvoda, arhitektima i projektantima u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Predavanja će biti održana na hrvatskom i njemačkom jeziku za što smo osigurali simultano prevođenje.

Nadamo se da ćete naći interes za sudjelovanjem na ovogodišnjoj konferenciji „DAN PROZORA 2015.“ i da ćemo zajednički uspješno nastaviti započetu tradiciju ovog skupa.

U privitku ove pozivnice možete pronaći raspored konferencije i obrazac prijave. Broj mjesta je ograničen, stoga Vas molimo da Vaš dolazak potvrdite u što kraćem roku.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije.  

Srdačan pozdrav,

Euroinspekt – drvokontrola d.o.o.
Radnička cesta 52, 10000 Zagreb
tel.: +385 1 4817 187; 4819 649
fax: +385 1 4814 798
www.euroinspekt-drvokontrola.hr

Materijali

  • Prijavnica za konferenciju

    Prijavnica za konferenciju

  • Program konferencije

    Program konferencije