Ulaz za korisnike

20. Europska Konferencija i izložba za biomasu

|
20th European Biomass Conference and Exhibition
 
20th European Biomass Conference and Exhibition
Za preko 30 godina, Europska Konferencija za Biomasu (European BC i E) je vrlo poznata kombinacija međunarodne znanstvene konferencije sa industrijskom izložbom. Europska BC i E se održava na različitim mjestima diljem Europe i spada u sam vrh vodećih svjetskih događaja u sektoru biomase.

Ona pruža visoku razinu znanstvenog programa i paralelne priredbe koje privlače sudionike sa širokom rasponom u pozadini: znanstvenike, inženjere, tehnologe, organizacije za standardizaciju, financijske institucije i donositelje odluka.

Takva globalna razmjena platforma sadašnjih znanja pak privlači industrijske izlagača, što konferencije događanja značajan alat za transfer tehnologije i inovacije.

Ovaj događaj je podržan od strane europskih i međunarodnih organizacija kao što su Europska komisija, UNESCO-Ujedinjeni naroda za obrazovanje, znanost i kulturu, iz sektora prirodne znanosti, talijanskog Ministarstva zaštite okoliša, kopna i mora, Regija Lombardia i WCRE do Svjetskog vijeća za Obnovljive izvore energije, EUBIA - Europska Biomasa Industry Association, i druge organizacije.

Tehnički program koordinira se od strane Europske komisije, DG Joint Research Centre.

Za više informacija, molimo posjetite našu web stranicu http://www.conference-biomass.com

Materijali

  • EU BC&E 2012
20th European Biomass
Conference and Exhibition ( 2012 a special focus on: Biogas, Biowaste, Bioenergy in Smart Grids )

    EU BC&E 2012 20th European Biomass Conference and Exhibition ( 2012 a special focus on: Biogas, ...