Ulaz za korisnike

20 godina Doke u Hrvatskoj

|
20 godina Doke u Hrvatskoj
 
20 godina Doke u Hrvatskoj
Doka Hrvatska je danas 24.09.2015. u društvu svojih dugogodišnjih poslovnih partnera, suradnika i prijatelja obilježila 20. godišnjicu uspješnog poslovanja na tržištu Hrvatske i Bosne i Hercegovine!

Zagreb, 24. rujna 2015. – U krugu poslovnih partnera i suradnika Doka Hrvatska je danas u svojem poslovnom prostoru u Zagrebu obilježila 20. obljetnicu uspješnog djelovanja.

Maslenički most,  Most dr. Franje Tuđmana,  Domovinski most,  Poslovni toranj Almeria,  Sportska dvorana Višnjik, hoteli Lone i  Orlando - Sheraton Dubrovnik – samo su neki od projekata u Hrvatskoj koji su sagrađeni brže, kvalitetnije i sigurnije zahvaljujući Doka oplatnim sustavima.

"Doka Hrvatska ove godine slavi 20 godina uspješnog poslovanja tijekom kojih je uvijek iznova potvrđivala reputaciju stručnog i pouzdanog oplatnog partnera. Aktualnu kao i prethodnu godinu karakterizira pojačana izgradnja turističkih objekata u okviru koje se naš doprinos ovogodišnjoj ali i budućim turističkim sezonama očituje u uspješnoj realizaciji oplatnih rješenja za mnogobrojne hotelske i ine projekte. Bez obzira u kom pravcu ide razvoj u građevinskom svijetu  - možete računati na to da ćemo ostati znatiželjni tragajući za inovativnim rješenjima kako bi naši kupci sutra te u danima koji slijede mogli graditi na najvišoj razini u pogledu kvalitete, funkcionalnosti i ekonomičnosti. Ovom prilikom želim zahvaliti svim našim kupcima i poslovnim partnerima na pruženom povjerenju tijekom proteklih godina i veselimo se našoj daljnjoj suradnji. Gradimo budućnost zajedno!", kazala je Darija Malnar, direktorica tvrtke Doka Hrvatska.

O tvrtki

Doka je jedno od vodećih svjetskih poduzeća u razvoju, proizvodnji i prodaji oplatne tehnike za sva područja gradnje. Uz vrhunske oplatne sustave, Doka također nudi usluge stručnog konzaltinga i planiranja oplate. S više od 160 prodajnih i logističkih sjedišta u preko 70 zemalja svijeta, Doka Grupa posjeduje učinkovitu prodajnu mrežu i garantira time maksimalnu profesionalnost, brzu raspoloživost materijala i usluga uz stručnu tehničku podršku. Doka je član Umdasch Grupe i zapošljava preko 6000 djelatnika diljem svijeta.

www.doka.com

Materijali

  • Iskpoi bagerom i minibagerom

    Iskpoi bagerom i minibagerom