Ulaz za korisnike

25. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda, obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti

|
Foto: INTERKLIMA 2019.
 
Foto: INTERKLIMA 2019.
INTERKLIMA je regionalni specijalizirani sajam te je kao takav nezaobilazno mjesto u poslovnom kalendaru vodećih domaćih i svjetskih proizvođača, znanstvenika i stručnjaka.

Sudjelovanje na ovom sajmu znači doprinos bržem stvaranju novih robnih marki i potvrdu prisutnosti na tržištu što pridonosi povećanju međunarodne konkurentnosti.

Pozivamo Vas na sudjelovanje u izložbenom programu sajma INTERKLIMA te Vas molimo da nam dostavite prijedloge i potrebe za prezentacijom vaših proizvoda i usluga kroz izlagački i kongresni segment.

S uvjerenjem da će Vaša tvrtka biti izlagač na sajmu INTERKLIMA 2019., u prilogu dostavljamo osnovne informacije o sajmu, a za sve dodatne obavijesti, izračune, rezervacije i dogovore stojimo Vam na raspolaganju!http://www.zv.hr

Također, obavještavamo Vas da hrvatskim izlagačima odobravamo 15% popusta na cijenu neuređenog izložbenog prostora, a za rane prijave zaprimljene do 20. 1. 2019. odobravamo dodatni popust od 15% na cijenu neuređenog izlagačkog prostora.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Zagrebački velesajam d.o.o.
Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb

Tel.: +385 1 6503 433
Mob: +385 91 356 3957

E-mail: Ivanka.BoricMedved@zv.hr
http://www.zv.hr

Materijali