Ulaz za korisnike

3. Klima - Forum

3. Klima - Forum
 
3. Klima - Forum
Poštovani, budite i ove godine ponovno s nama na KLIMA-FORUMU u Zadru i upoznajte s novim rješenjima, proizvodima, dostignućima i ostvarenim projektima iz područja tehnike hlađenja, ventilacije i klimatizacije. Ovogodišnji (već treći!) Klima-forum održava se 13. i 14. listopada, na dobro poznatom mjestu, u hotelu 'Donat' u Zadru.

Sve o ovogodišnjem Klima-forumu možete pronaći na internetu:

preliminarni program: http://www.em.com.hr/klima_forum/program

prijava sudjelovanja (s informacijama o kotizaciji i smještaju): http://www.em.com.hr/klima_forum/prijava_sudjelovanja

prijava rada: http://www.em.com.hr/klima_forum/prijava_rada

prijavljeni radovi: http://www.em.com.hr/klima_forum/radovi

osnovne mogućnosti za marketinško predstavljanje: http://www.em.com.hr/klima_forum/marketing

Vidimo se ponovno u Zadru! Napomena:

Nositelj programa stručnog usavršavanja je Hrvatska stručno-znanstvena udruga za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO), a osobe koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva te su obveznici stručnog usavršavanja svojom prisutnošću na Forumu ostvaruju bodove sukladno Pravilniku o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva (NN 24/2008 i 141/2009). Sudionici svojom prisutnošću na Forumu ostvaruju ukupno 16 bodova, od čega 4 boda iz regulative.

Do sada održana dva Klima-foruma privukla su veliku pozornost stručne javnosti i okupila najveći broj onih kojima su hlađenje, ventilacija i klimatizacija struka (proizvođače i trgovce opremom i uređajima, projektante, instalatere, servisere itd), ali i korisnike opreme i uređaja za hlađenje, ventilaciju i klimatizaciju koji su, uz upoznavanje sa svim novostima i problematikom iz tog područja, ali i ugodno druženje mogli opušteno razmjenjivati iskustva i mišljenja. Stoga imamo razloga vjerovati da će tako biti i ove godine.

Radujemo se Vašem dolasku!

ENERGETIKA MARKETING d.o.o.

Sokolska 25, HR-10000 Zagreb

Telefon: +385 1 377 12 56

E-mail: klimaforum@ege.hr Web: www.em.com.hr

http://www.em.com.hr/klima_forum/naslovna

Materijali