Ulaz za korisnike

7. Konferencija dimnjačara Hrvatske

Hrvatska udruga dimnjačara
 
Hrvatska udruga dimnjačara
23. i 24.3. 2017. Hotel Turist Varaždin 7. Konferencija dimnjačara Hrvatske

Poštovani,

kako biste mogli organizirati svoje vrijeme te planirati radne obveze, ovim putem Vas obavještavamo da Hrvatska dimnjačarska udruga organizira

7.KONFERENCIJU DIMNJAČARA HRVATSKE od 23. do 24.03.2017.

Ove godine odlučili smo se družiti s cijenjenim kolegama, partnerima, sponzorima i prijateljima u hotelu Turist*** u Varaždinu. Vjerujemo kako će i ova 7. Konferencija dimnjačara Hrvatske pokazati svoju opravdanost i potrebitost u naglašavanju gorućih pitanja dimnjačarske struke. Prijašnje konferencije dotakle su teme i pitanja od iznimne važnosti. Nadamo da ćemo i ovim skupom pokazati koliko je bitno da se dimnjačari i prateća industrija opet okupe na jednom mjestu, kako zbog saznavanja novosti u zakonskoj regulativi, tako i zbog stručnog usavršavanja. Ove godine želimo prikazati svakodnevne tehničke teme koje muče dimnjačare u praksi i na terenu. Stigle su nove vrste dimnjaka, neka nova tehnička rješenja dimnjaka i unapređenje plinske tehnike.

Kako bismo pratili taj razvoj i upoznali kolege dimnjačare i druge sudionike, predvidjeli smo nekoliko demonstracija i tehničkih izvedbi, kao i strukovnih detalja na zanimljive teme.

Detaljni program moći ćete pronaći ovdje na našoj web stranici.

Uz događanja i predavanja u dvorani, ispred same dvorane očekujemo zanimljiva i korisna predstavljanja naših sponzora i izlagača.

Srdačan pozdrav do susreta na konferenciji!

PRIJAVA NA KONFERENCIJU 

Materijali