Ulaz za korisnike

9. Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva od 12. - 14. lipnja 2014. godine u Opatiji

9. Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva od 12. - 14. lipnja 2014. godine u Opatiji
 
9. Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva od 12. - 14. lipnja 2014. godine u Opatiji
Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira devete po redu Dane ovlaštenih inženjera građevinarstva od 12. – 14. lipnja 2014. godine u Opatiji.

Sada već tradicionalni Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka iz područja građevinarstva. Svi sudionici imaju priliku sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, mogu naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja.

Ove godine skup započinjemo s temom kako poslovati na jedinstvenom tržištu Europske unije, a uz teme i novosti iz područja struke sudionici će neposredno od predstavnika resornog Ministarstva dobiti i relevantne informacije o iskustvima u prvih šest mjeseci provedbe novih zakona i pripadajućih provedbenih akata iz područja graditeljstva.

S ciljem promoviranja dostignuća iz područja građevinarstva organizirat ćemo po četvrti puta, u sklopu ovoga skupa svečanu dodjelu KOLOSA – nagrade Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Nagrada se dodjeljuje za iznimne rezultate trajne vrijednosti na unaprjeđenju i razvoju struke, za javnu prepoznatljivost i priznatost te razvoj tehničkog stvaralaštva u RH, za izuzetna inženjerska dostignuća kao i za poticanje investicija i doprinos razvoju i unaprjeđenju graditeljske djelatnosti.

9. Dani inženjera građevinarstva predstaviti će Vam najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, uvjereni smo da ćete pronaći zanimljive teme i prikupiti korisne informacije za daljnje stručno i poslovno napredovanje.

Energetsko certificiranje i novi energetski standardi I i II dio u trajanju od 8 sati uvršten je u Program usavršavanja osoba za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada. Sudjelovanjem na ovome seminaru ovlaštene osobe ispunjavaju godišnju obvezu usavršavanja i dobit će posebno uvjerenje o usavršavanju iz toga područja.

Sudionici skupa u sustavu stručnog usavršavanja ostvaruju 30 bodova, od čega 10 iz regulative. Ovaj skup uvršten je i u Program usavršavanja osoba koje provode energetske preglede i energetsko certificiranje zgrada.

Seminari će biti organizirani u hotelu Ambasador i kongresnom centru 4. opatijska cvijeta, a sva planirana društvena događanja locirana su u hotelu Ambasador.

Pozivam Vas da rezervirate vrijeme kako bi mogli sudjelovati na 9. Danima ovlaštenih inženjera građevinarstva od 12.- 14. lipnja u Opatiji.

Prijava - Program

www.hkig.hr/Opatija-2014

Materijali