Ulaz za korisnike

9. Drvno-tehnološka konferencija

|
9. Drvno-tehnološka konferencija -  Foto: adria24.hr
 
9. Drvno-tehnološka konferencija - Foto: adria24.hr
9. Drvno-tehnološka konferencija održat će se usporedno s konferencijom o interijerima krajem svibnja u Opatiji

Dvije stručne konferencije, međusobno tematski povezane i fokusirane na tematiku opremanja hotela, održavaju se u opatijskom hotelu 4. Opatijska cvijeta krajem ovog mjeseca. 28.05 (ponedjeljak) održat će se 2. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O UNUTARNJEM UREĐENJU s temom hotelskih interijera, a 29.05. (utorak) 9. DRVNO-TEHNOLOŠKA KONFERENCIJA, tradicionalno središnje godišnje okupljanje drvne industrije i šumarstva u RH i zemljama JIE. Očekuje se da će simultano održavanje obje konferencije biti zanimljivo različitim skupinama sudionika te da će stvoriti potrebnu koncentraciju prisustva važnih sektorskih subjekata iz institucionalnog, znanstvenog i gospodarskog miljea te u konačnici dovesti do boljeg pozicioniranja kvalitetnih domaćih proizvoda u dijelu opremanja hotela namještajem, građevinskom stolarijom te proizvodnjom energije na bazi drva.

Također, predviđeno je prisustvo relevantnih domaćih i inozemnih stručnjaka koji će predstaviti najnovije trendove u projektiranju i opremanju hotela, kao i vodećih hrvatskih medija.

S druge strane, Drvno-tehnološka konferencija već tradicionalno predstavlja središnje okupljanje drvoprerađivačkih tvrtki i šumarstva, a kako su s najviših razina vlasti najavljene značajne promjene u pristupu cijelom na šumi baziranom sektoru, u Opatiji se očekuje niz kvalitetnih predavanja i rasprava koje trebaju dati odgovore na mnoga otvorena pitanja. Bit će to i prigoda za predstavljanje najnovijih tehnoloških trendova i upoznavanja sa znanstvenim, tržišnim i proizvodnim novitetima prerade drva na EU razini.

Konačni program konferencije bit će dostupan od 10. svibnja.

Više informacija i prijave sudjelovanja na mail@drvo-namjestaj.hr ili tel. +385 1 6329 111. Najave smještaja na www.milenijhoteli.hr

Materijali