Ulaz za korisnike

AbZ sada i za preko 90% ESG i VSG-stezaljki

AbZ sada i za preko 90% ESG i VSG-stezaljki
 
AbZ sada i za preko 90% ESG i VSG-stezaljki
SWS društvo za proizvodnju građevinskih okova za stakla investiralo je intenzivno posljednjih godina u ispitivanja proizvoda stezni okovi i točkasti držači. Od toga su dvostruko profitirali arhitekti i projektanti!

Opći građevinsko nadzorni certifikat (AbZ) kao i opći građevinsko nadzorni ispitni dokazi (AbP) donose Vam čitav niz troškovnih, vremenskih i projektnih prednosti. Osim toga oba cerifikata dokazuju da koristite pouzdane i ispitane kvalitetne proizvode – nema sigurnosnog rizika kao kod jeftinih proizvoda upitne kvalitete.

Ukoliko koristite proizvode s AbZ i AbP (u kombinaciji s TraV-konformnosti) nema više ni podnošenja zahtjeva za licencama u pojedinačnim slučajevima (ZiE) – štedite na značajnim troškovima i vremenu projektiranja i odlascima do nadležnih građevinskih ureda.

Kako bi mogli provjeriti koji SWS-proizvodi posjeduju AbZ ili AbP proizvođač Vam na svojim internetskim stranicama nudi download svih certifikata i ispitnih dokaza , a po želji iste možete dobiti u tiskanom obliku za Vašu dokumentaciju.

- dozvole Z-70.5-129,-133 i 134 pokrivaju preko 90 % SWS ESG i VSG stezaljki za vanjsko područje - ispitni atesti AbP-2008-007 i -008 reguliraju uporabu VSG-stezaljki u unutarnjem području

- dozvole Z-70.5-113 i -114 opet vrijede za veliki dio SWS točkastih nosača.

www.dieckmann-glasbeschlaege.de

Materijali