Ulaz za korisnike

Akustički djelotvorni stropni i zidni elementi

|
Akustički djelotvorni stropni i zidni elementi
 
Akustički djelotvorni stropni i zidni elementi
Osnivanjem poduzeća Lahnau Akustik GmbH započela je na lokaciji Lahnau proizvodnja akustičkih djelotvornih zidnih i stropnih elemenata

. Osim područja kompetencije kao što su akustika, protupožarna zaštita i klima- tehnika razvoj inovativnih sistemskih rješenja je bio i jeste bitan sastavni dio filozofije poduzeća. Kako bi se mogli riješiti različiti arhitektonski oblikovni zadaci najveće kompleksnosti predstavljamo Vam najnovije proizvode i sistemska rješenja Lahnau Akustik GmbH:

Akustički građevinski materijali sastoje se u pravilu od laganih i poroznih sirovina te se postavljaju u sportskim dvoranama s iznimno velikim mehaničkim naprezanjima. Za to područje primjene Lehnau Akustik GmbH razvio je specijalne sisteme. Prema normi DIN 18032 dio 3 postoje zidne obloge sigurne od udaraca lopte – 2,00 mm, preko OKFFB izrađene od MicroporR G bs akustičnih ploča u maksimalnom formatu 2500 x625 mm. Dodatno je kreiran i sistem koji omogućuje izvedbu stropova sigurnu na udarce lopte, u formi bez fuga.

S mogućnošću dogradnje na postojeće stropne sisteme bez fuga MIKROPOR R G FWA razvijen je i sistem akustičnog stropa s hlađenjem bez fuga MIKROPOR R G FWA Cool. Tu u prvom planu između ostalog stoje fleksibilnost i atmosfera ugode. Zajedno s izvanrednim svojstvima modificirane nosive ploče od recikliranih granulata stakla ovdje je stvoren i highlight klima-tehnike.

Na bazi specijalnih zahtjeva kao što su primjerice projekti s masivnim stropovima od aktivirane betonske jezgre (hlađenje građevinskog elementa) ili objekata s nižim energetskim standardima koji ne dopuštaju oblaganje stropnih površina akustičnim materijalima razvijen je i akustični sistem MIKROPOR R G lamele, koji omogućuje energetsko zadržavanje akumulacijske mase kako stropa, tako i zidova te akustički optimiraju prostorni milje.

Važno: Za daljnje informacije i ipravnu montažu zatražite detaljnu tehničku dokumentaciju.

Sanacija, čišćenje i renoviranje WILHELMI akustičnih stropnih i zidnih obloga. Proteklih godina se pokazalo da su Micropor R G akustične ploče iznimno pogodne za primjenu kod sanacije objekata. Velike prednosti: istovjetna debljina ploča, istovjetno profiliranje rubova i istovjetna površinska svojstva kao i stari Wilhelmi-proizvodi.

www.lahnau-akustik.de

Materijali