Ulaz za korisnike

Akustični sustav s atraktivnim površinama

|
Akustični sustav s atraktivnim površinama
 
Akustični sustav s atraktivnim površinama
Dosadašnji zvučni sustavi koji su se nanosili na stropove više su ličili na špilje od siga nego li na ambijent za stanovanje. površine su bile grubo porozne, a često nisu ni upola izvršavale svoju funkciju i bile ravnomjerno izbušene TEST.

Foto: CAPAROL d.o.o. Sv.Nedelja - Zagreb Capatect-Akustik-System, kako je prikazano na Bautec, vodi računa i o vizualnim potrebama. On posjeduje finu strukturu završnog premaza s velikim udjelom bijelih mramornih zrnaca.

Time se mogu postići glatke površine kojima je teško otkriti unutarnju strukturu otvorenih pora. Capatect-Akustik-System se prije svega koristi za stropove ali se može nanositi i na unutarnje zidove koji nisu izloženi mehaničkim opterećenjima.

U crkvi Svetog Spasenja u Aalenu je upotrebom ovog sustava bilo moguće u prostoru oko orgulja i u ulaznom dijelu značajno smanjiti neugodnu jeku (foto).

Pritom je bilo moguće prilagoditi izgled površina postojećim ožbukanim površinama. Capatect Akustik-System se može nanositi na sve nosive podloge. Ima posebno dobra svojstva apsorpcije upravo tamo gdje je to većinom jako važno: u području ljudskoga glasa.

CAPAROL Farben Lacke Bautenschutz

Materijali