Ulaz za korisnike

AMBIENTA

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 

36. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta je vrlo utjecajno okupljalište svih relevantnih subjekata iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja - proizvođača, stručnjaka,dizajnera, znanstvenika, poslovnih ljudi, krajnjih potrošača i specijaliziranih medija, te kao takva i značajan marketinški faktor razvoja domaće drvne industrije i industrije namještaja.

Sajam se održava od 13. do 18. 10. 2009 godine. Zadnjih nekoliko godina prema istraživanjima mišljenja izlagača, hrvatska drvnoprerađivačka industrija i industrija namještaja, smatraju je najznačajnijim godišnjim događajem grane. Namještaj je kao i ostali proizvodi i usluge za uređenje doma, roba trajne vrijednosti, te su kao takvi jedno od vrlo snažnih područja interesa i zadovoljenja osnovnih potreba svih slojeva stanovništva - krajnjih korisnika. Zbog toga sajam, osim poslovnog ima i snažan promotivni karakter i stvarno je mjesto susreta ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, stručnjaka, poslovnih ljudi, krajnjih korisnika i medija. AMBIENTA je, kao sajam, s nizom stručnih i popratnih događanja te značajnom posjetom, važna za razvoj kulture stanovanja uopće, pa pored izlagača namještaja okuplja sve više i izlagače proizvoda za uređenje interijera, a svoje mjesto nalaze i proizvođači pratećih industrija, posebno proizvođači i trgovci strojeva i repromaterijala za drvnu industriju, kojima su izlagači iz drvne industrije i industrije namještaja, važni poslovni partneri i potencijalni kupci. Sajam je značajan marketinški alat drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja posebice za razvoj ove gospodarske grane. Uloga svakog specijaliziranog dobro organiziranog sajma je izuzetno velika za nacionalne proizvođače i trgovce pojedine gospodarske grane. Neosporno je da je uloga ovakve AMBIENTE kakva se razvila u ovih nekoliko godina izuzetno značajna za razvoj hrvatske drvnoprerađivačke industrije i industrije namještaja. Svakodnevno izvlačenje dobitnika vrijednih nagrada uz svojevrstan show - glazbu i pjesmu ove godine je to nastup Klape Ragusa, i prisutnosti poznatih osoba iz javnog života, objavljivanje i intervjuiranje dobitnika i sponzora, stvorilo je kod posjetitelja dodatno pozitivno raspoloženje prema sajmu i drvno prerađivačkoj industriji i industriji namještaja.

PROGRAM IZLAGANJA Namještaj za stanovanje Kuhinje i kupaonice Uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata Proizvodi za unutarnje i vanjsko uređenje Parketi, podovi, vrata i prozori Strojevi i alati za drvnu industriju Repromaterijali za drvnu industriju http://www.zv.hr/sajmovi/080/index_hr.html www.gradimo.net

Interijeri - gradimo.hr

Materijali