Ulaz za korisnike

Apsolutno ravna površina sa zidom

|
Apsolutno ravna površina sa zidom
 
Apsolutno ravna površina sa zidom
Mnogi žele ploču za aktiviranje ispiranja koja doduše pada u oči, ali ne dominira. I nije mali broj onih koji sanjaju o ploči za aktiviranje ispiranja koja čini apsolutno ravnu površinu sa zidom.

Taj trend preuzela je Viega te prikazala na sajmu ISH u Frankfurtu tri izvedbe modela Visign for Style 12. Kombinirana sa specijalnim montažnim okvirom ploča za aktiviranje ispiranja „nestaje“ u zidu. Visign for Style 12 dopunjava sveobuhvatni hvaljeni program Viega ploča za aktiviranje ispiranja mnogistruko nagrađivan upravo za dizajn. Za područje WC-a i pisoara može se dobiti na tržištu od jednostrukog sigurnosnog stakla(ESG) prozirno/svijetlo siva,i parsol/crna i prozirno/menta zelena varijanta.

Novi Visign for Style 12 – ploča isporučuje se zajedno sa serijski proizvedenim montažnim okvirom. Tako osnovno tijelo jedinice za aktiviranje ispiranja nestaje u zidu dok se stvarna ploča za aktiviranje ispiranja postavlja povezana s pločicama. Okvir se prilikom montaže može podešavati 5 do 18 mm u dubinu te se tako prilagođava uobičajenim, na tržištu dostupnim debljinama pločica. Rezultat je vrlo uvjerljiv; ploča za aktiviranje ispiranja čini apsolutno ravnu površinu sa zidom.

Moguće je i jedinstveno oblikovanje zida

Montažni okvir koji se kod novog Visign for Style 12 isporučuje serijski može se naručiti kao zaseban ugradbeni set za područje WC-a i pisoara. Tako se iz Visign-programa može kombinirati osam različitih dizajna. Unatoč tomu još niste pronašli ploču za aktiviranje ispiranja iz snova? Nema problema. Viega Vam nudi još jedan gotovi ugradbeni set. On omogućuje da sami oblikujete ploču za aktiviranje ispiranja od pločica, prirodnog kamena ili drveta. Ovi materijali mogu se, rezani točno po mjeri. integrirati u isporučene okvire. Rezultat je zid oblikovan kompletno od jednog materijala kao i jedinstveni općeniti estetski ugođaj.

Novi montažni okviri mogu se kombinirati sa svim vodokotlićima koji se postavljaju ispod žbuke.

www.viega.de

Materijali