Ulaz za korisnike

Armstrong strop od mineralnih vlakana s novim oblikovanjem rubova

|
Armstrong strop od mineralnih vlakana s  novim oblikovanjem rubova
 
Armstrong strop od mineralnih vlakana s novim oblikovanjem rubova
Armstrong je diljem svijeta jedan od najvećih proizvođača i isporučitelja akustičnih stropnih sistema od metala i mineralnih vlakana, kao i donjih konstrukcija za Business-to-Business tržišta.
Proizvodni pogoni nalaze se na preko 37 lokacija i to u SAD-u, Francuskoj, Velikoj Britaniji te u Münsteru. Trenutno Armstrong zapošljava skoro 11.000 ljudi. Kako bi nove akustične stropne ploče ULTIMA s tehnički zahtjevnim detaljima rubova „Vector“ proizvodili bliže europskom tržištu koncern se odlučio proizvoditi ove varijante stropa i u standardnim dimenzijama 625 x 625 mm te u metrički dimenzijama 600 x 600 mm u Münsteru. Armstrong tamo proizvodi veliki dio svog asortimana za europsko tržište – u prošlosti doduše bez traženih rubova „Vector“. Kao prva varijanta s Vector detaljem ULRIMA Vector obogatio je u Münsteru tamošnji proizvodni spektar.

Dobro rješenje za renoviranja

Zahvaljujući svojim svojstvima ULTIMA Vector pogodan je za renoviranje stropova kod postojeće 24-milimetarske donje konstrukcije i pomaka 625 - x -625. Stropne ploče postavljaju se brzo, jednostavno i čisto.

ULTIMA Vector izvođač radova može ugraditi u vrlo malim razmacima između ovješenog stropa i rohbau-stropa te ih jednako tako može lako skinuti prilikom sanacije ili održavanja. S uobičajeni rubovima bilo bi nezgodno raditi pri malim ovjesnim dubinama te bi šuplji prostor stropa bio teško dostupan.

ULTIMA-moderni dizajn stropa

Stropni dizajn ULTIMA ubraja se iznimno svijetlim površinama koje reflektiraju svjetlost kao i se svojom harmoničnom akustičnom učinkovitošću u najtraženije proizvode poduzeća Armstrong.

Kako bi se realizirali današnji zahtjevni kriteriji u pogledu akustike ULTIMA nudi optimalnu uravnoteženost apsorpcije zvuka (0,70 α w) i atenuacije/prigušenja (36 dB) . Glatka bijela površina ojačana je filamentnim vlaknima i rezistentna je na ogrebotine. Kao ostale varijante na raspolaganju su vrste kao ULTIMA OP (s vrijednošću apsorpcije zvuka α w 1.00) kao i ULTIMA db za veće atenuacije (44db)

www.armstrong-decken.de

Materijali