Ulaz za korisnike

Aukcije.hr Mobile aplikacija za Android mobilne uređaje!

|
Aukcije.hr Mobile aplikacija za Android mobilne uređaje!
 
Aukcije.hr Mobile aplikacija za Android mobilne uređaje!
Aukcije.hr Mobile aplikacija za Android mobilne uređaje!

Zagreb, 1.7.2010. - Najveći domaći aukcijski web-site AUKCIJE.HR od danas svojim korisnicima omogućuje kvalitetnije korištenje svojih usluga pomoću mobilne aplikacije za pametne telefone sa Android operativnim sustavom.

Mobilna aplikacija omogućuje registriranim korisnicima stranica AUKCIJE.HR jednostavan uvid u nove aukcije, ali i najvažnije – praćenje svih aukcija u kojima sudjeluju. Jednostavan pregled liste aukcija omogućuje brz pristup informacijama o novim aukcijama koje se pojavljuju na stranicama AUKCIJE.HR, a mobilnom je aplikacijom povezanom na Internet moguće pregledati i detaljne informacije o pojedinim aukcijama.

Korisnike će najviše zanimati mogućnost praćenja statusa aukcija u kojima sudjeluju, kao kupci ili kao prodavači – na ovaj način moguće je vidjeti trenutno stanje i najbolju ponudu svake aukcije u kojoj korisnik sudjeluje kao kupac, a ako kupuje ponuđeni predmet nalazi i informaciju je li najbolji ponuđač te koliko je vremena ostalo do završetka aukcije.

Instalirajte Aukcije.hr Mobile aplikaciju sa Android Marketa

Registriranim korisnicima usluga aukcije.hr na ovaj je način omogućen najbrži pregled novih aukcija te praćenje aukcija u kojima sudjeluju kao kupci ili prodavači.

Mobilna aplikacija Aukcije.hr Mobile razvijena je u suradnji sa Institutom za elektroničkko poslovanje (institut.hr) te predstavlja još jedan korak u nastojanjima da se AUKCIJE.HR približe svojim članovima i ponude najkvalitetnije korisničko iskustvo u prodaji ili kupnji proizvoda u aukcijama, korištenjem stranica AUKCIJE.HR.

Kontakti: Siniša Moškov,

Aukcije Zagreb d.o.o,

Aukcije.hr sinisa@aukcije.hr

Davor Maričić,

Institut za elektroničko poslovanje d.o.o.

INSTITUT.hr davor.maricic@institut.hr

www.aukcije.hr

Materijali