Ulaz za korisnike

Austrijski developer Soravia Group dolazi na REXPO

|
Austrijski developer Soravia Group dolazi na REXPO
 
Austrijski developer Soravia Group dolazi na REXPO
Predstavnici austrijske tvrtke za investicijske i razvoj građevinskih projekata Soravia Group, gosp. Bernhard Ebner i gosp. Clemens Schranz potvrdili su sudjelvoanje na ovogodišnjem sajmu investicija REXPO Zagreb. Soravia Group razvija veliki broj projekata u srednjoj i istočnoj Europi, a upravo je započela realizaciju projekta poslovne zgrade i hotela u Beogradu. Soravia traži dobre projekte i poslovne mogućnosti u Hrvatskoj.
Soravia grupa u suradnji s hotelskom grupom "Rezidor" počela je da gradi hotel u Beogradu, na lokaciji Starog mlina u Bulevaru Vojvode Mišića. Hotel će imati 236 soba.

- Hotel "Radisson Blu" prve goste primiti će krajem 2013. - najavljeno je iz te kompanije sa sedištem u Briselu, koja ima hotele u 64 zemlje širom Europe, Bliskog istoka i Afrike.

- Oduševljeni smo što dolazimo u Srbiju. To je zemlja ubrzanog razvoja, a Beograd je živahan, dinamičan grad sa 1,7 miliona stanovnika i u tome vidimo potencijal vrijedan pažnje - rekao je izvršni direktor i predsjednik "Rezidor Group" Kurt Riter.

Gradnje hotela i poslovne zgrade od 3.900 kvadratnih metara, prihvatiti će se austrijska firma za nekretnine "Soravia group" u suradnji sa Erste bankom i Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD).

- Za gradnju u Beogradu bili smo potaknuti nedovoljnim brojem kvalitetnih hotela sa najmodernijom vrstom smeštaja i usluge. To je jedna od prvih velikih investicija tog tipa u Srbiji i uvjereni smo da će izgledi tržišta, kao i naša saradnja sa "Rezidor Group" omogućiti uspješnu i dugotrajnu avanturu u srpskoj prijestolnici - rekao je izvršni direktor "Soravia group" Hano Soravija.

Unutar hotelskog kompleksa biti će sačuvano i obnovljeno zdanje Starog mlina. Biti će sagrađen i jedan restoran i bar, konferencijski centar od 600 kvadratnih metara, dio za masažu i opuštanje, kao i veliki parking, a svih 236 soba imati će besplatan pristup brzom Internetu, navedeno je na sajtu "Rezidor Group".

Većinski vlasnik "Rezidor Group" je privatna kompanija "Carlson", sa sedištem u Mineapolisu u SAD.

Izvor:

Izvor: eKapija.com

Materijali