Ulaz za korisnike

Automatika pogona garažnih vrata

|
Automatika pogona garažnih vrata
 
Automatika pogona garažnih vrata
Akumulatorski pogon garažnih vrata predstavlja pogon vrata koji funkcionira bez priključna na strujnu mrežu. Potrebnu energiju osigurava akumulator koji se puni u kući ili preko solarnog modula. Takav akumulatorski pogon vrata najčešće se koristi na gotovim betonskim garažama.

Udio garaža bez kućnog priključka električne struje kreće se negdje preko jedne četvrtine. Uz akumulator ste neovisni o priključku električne struje.

Kapacitet punjenja dovoljan je kod prosječna 4 ciklusa otvaranja vrata dnevno za oko 40 dana. Nakon isteka tog razdoblja akumulator se mora staviti na punjenje 5-10 sati.

Ukoliko nabavite rezervni akumulator komfort-automatiku možete koristiti i za vrijeme faze punjenja.

Ugradnja u titrajna i sekcijska vrata

Doći navečer kasno, ostaviti automobil ispred garaže, otvoriti vrata garaže, uvesti automobil te konačno ući u kuću jeste predstava koja je ugodna malom broju vozača automobila. Sablazan je još veća ako se otvorilo nebo iz kojeg lije kiša ili snježi.

Polako ali sigurno raste želja za ugradnjom električnog pogona na garažnim vratima kako bi ubuduće mogli nesmetano ulaziti direktno u garažu. Kada na bazi ograničenog kućnog budžeta razmotrite troškove za kupnju takvog pogona, zatim troškove montaže uplašit ćete se, međutim ukoliko znate rukovati bušilicom i odvijačem možete i sami ugraditi motorni pogon na Vaša garažna vrata te tako bez odricanja od kvalitete i komfora još uštedjeti i novac.

Pogon za titrajna i sekcijska vrata možete kupiti zahvaljujući serijskom univerzalnom okovu za sekcijska i titrajna vrata u svim bolje opskrbljenim specijaliziranim centrima s građevinskim materijalom ili autoriziranim specijaliziranim trgovinama. On nosi GS- oznaku kvalitete te je TűV-ispitan kao jedna jedinica.

Kompletan paket motornog pogona teži oko 13 kg, spakiran je tako da može stati u prtljažnik automobila te se montira brzo i bez problema. On ujedinjuje sva važnija svojstva kvalitetnog pogona kao što su pogonska tehnika bez potrebe za velikim održavanjem, samouko upravljanje, integrirano osvjetljenje, energetski štedljivi pogon, osobni sigurnosni kod kao i visoka pogonska i funkcionalna sigurnost uz vrlo povoljnu cijenu.

Materijali