Ulaz za korisnike

Automatika vrata u vodenom svijetu

|
Automatika vrata u vodenom svijetu
 
Automatika vrata u vodenom svijetu
Puno prolaza za promet ljudi i roba u Westside je automatizirano. TORMAX švicarski proizvođač sistema automatskih vrata bio je sa svojih 50 godina iskustva pravi partner za tu zadaću.

Osim mnogobrojnih standardnih rješenja uvjeti u Bernaqua vodenom svijeti zahtjevali su vrhunske tehničke izvedbe. Kupači mogu doći do vanjskih bazena iz unutarnjeg područja a da pri tome ne izlaze iz vode.

Prolazi su bili opremljeni automatskim posmičnim vratima kako bi se zatvorilo vanjsko i unutarnje područje naročito kod ispražnjenih bazena. Pri automatizaciji TORMAX koristi upravo specijaliste iz svog asortimana koji su dorasli takvoj zadaći. Morska voda, klorirana voda ili prljava voda nisu u pravilu kompatibilni s finim tehničkim komponentama. Izuzetak od pravila: TEP.IP65 I TXP.IP 65.

Postojani na hrđu, zaštićeni od prskanja vode te prolaza prašine - takva pogonska jedinica konstruirana je zato da oštećenja od korozije i vode više ne budu aktualna tema kod automatskih vrata. Kombinirani s hodnim mehanizmom kompletno izrađenim od nehrđajućeg čelika dali su perfektno rješenje za zahtjevnu primjenu posmičnih vrata kod kojih do danas automatika nije zaživjela unutoč brojnim prednostima

www.tormax.com

Materijali