Ulaz za korisnike

Bazeni – za privatno kupanje vani postoje vrtni bazeni u svim veličinama

|
Bazeni – za privatno kupanje vani postoje vrtni bazeni u svim veličinama
 
Bazeni – za privatno kupanje vani postoje vrtni bazeni u svim veličinama
Vrtni bazen nudi mogućnost rashlađenja u vrelim ljetnim danima. Moderni bazeni za plivanje mogu se grijati te koristiti i u hladnijim danima.

Nakon ugradnje svaki bazen zahtjeva pravilno i redovito održavanje.

Klima se mijenja, ljeta postaju sve toplija, ponuđači bazena imaju stalno vrhunac sezone. Međutim koji bazen je onaj pravi? Od promjera otprilike 3 metra i dubine 90 cm nude se bazeni za ugradnju u zemlji ili na zemlji, a sastoje se od čeličnih zidova s folijom.

Brzo se montira i bazen s automatskim stvaranjem mjehurića za uporabu nad zemljom. Kompletan set s filtrom, crpkom, skimmerom i ljestvama za ulazak u bazen može se nabaviti povoljno u velikim trgovačkim lancima s građevinskom opremom. Oni koji već imaju mali vrt i ne moraju plivati na duge staze možemo savjetovati takav paket.

Oni koji opet imaju na raspolaganju više mjesta i nešto veći budžet mogu se priuštiti ovalni bazen dimenzija 5 metara puta 2,5 metra. Opremljeni su filtrom za pijesak, ljestvama te ostalim priborom. I takvi bazeni pogodni su za ugradnju u zemlju te se sastoje od kombinacije čelika i folije.

Luksuzni su opet gotovi bazeni za plivanje od poliestera s ojačanim staklenim vlaknima. Opremljeni rimskim stepenicama predstavljaju pravi dragulj u vrtu. Svi ugradbeni bazeni upuštaju se u zemlju te se popunjavaju mršavim betonom. Za ugradnju u vlastitom aranžmanu preporučamo Vam stručnu pomoć.

Materijali