Ulaz za korisnike

Beton kao vanjski oblikovni element

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 
Betonski elementi - Prekrasne vanjske površine - beton ima puno toga za ponuditi i izvan kuće, na primjer u uređenju terase ili vrta.Već dugi niz godina stručnjaci su okupirani nastojanjima odnosno razmišljanjem kako trajno i kvalitetno urediti vanjske površine.

Kao rezultat nastojanja i aktivnog rada stručnjaka stvoreni su novi koncepti, načini i dodatni materijali koji su na usluzi svima onima koji se bave vanjskim uređenjem prostora.

Kameni blokovi i ploče za uređenje prilaznih staza istovremeno otporni na vanjske vremenske utjecaje, ukrasna zidna i ogradna pročelja ili potporni zidovi u najrazličitijim izvedbama, pojedine ploče ili zidni elementi, reprezentativna predvorja ili sokl elementi (podnožak) - svi ovi elementi pripadaju području vanjskog uređenja.

Otvoreni kamini za okućnicu sastavljeni od gotovih dijelova atraktivno su i ugodno rješenje. Upotreba veznih betonskih blokova i blokova za popločavanje preporuča se na onim mjestima na kojima se povremeno javlja potreba za nesmetanim pristupom do instalacija koje se nalaze pod zemljom.

Betonski elementi za popločavanje u slučaju potrebe za bilo kakvim popravcima podzemnih instalacija vrlo se lako i brzo mogu ukloniti i ponovno vratiti na isto mjesto bez da se na njima dogode bilo kakva optički vidljiva oštećenja.

Kao aspekti vanjskog uređenja nerijetko se u našem okruženju mogu vidjeti i konstrukcijska rješenja protiv urušavanja strmih obronaka koja istovremeno služe i kao visinska premosnica ali možemo reći da je dobar to način zaštite kuće od buke izvana.

Materijali