Ulaz za korisnike

Better Building Brunch

|
Better Building Brunch
 
Better Building Brunch
„Better Building Brunch“ s g. Ivanom Vrdoljakom, Ministrom graditeljstva i prostornog uredjenja, u organizaciji Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj

Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj, kao dio svjetskog GBC-a /Green Building Council/ ima za cilj povezati ljude i poslovne subjekte različitih profila zainteresiranih za zelenu gradnju, održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje.

Zagreb, 13. ožujka 2012. godine – Okupljanja “Better Building Brunch” u organizaciji Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj imaju za cilj povezati ljude različitih profila koji su zainteresirani za zelenu gradnju, održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanja u Hrvatskoj kako bi na jednom mjestu iznijeli i razmjenjivali stavove o poboljšanju sveukupnog hrvatskog tržišta kroz aspekte društveno i ekološki osviještenog poslovanja i djelovanja te zelene gradnje općenito.

Povodom trećeg po redu okupljanja pod nazivom „Better Buliding Brunch“ g. Ivan Vrdoljak, Ministar graditeljstva i prostornog uređenja, iznijet će svoje izlaganje o trenutnoj situaciji u graditeljskom sektoru i energetskoj učinkovitosti. Uz Ministra Vrdoljaka, kao govornik na ovom događanju nastupit će i gđa. Vedrana Likan predsjednica Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj.

Seriju okupljanja pod nazivom „Better Building Brunch“ otvorio je u srpnju 2011. predsjednik Josipović, dok je govornik drugog BBB-a u studenom 2011. bio Scott Horst, viši potpredsjednik Savjeta za zelenu gradnju SAD-a.

Svoju nazočnost ovom događaju potvrdili su cijenjeni visoki Predstavnici Američke Ambasade, Europske Banke za obnovu i razvoj, Grada Zagreba, HBOR-a, te visoki predstavnici niza uglednih institucija, organizacija i tvrtki - zagovornika društveno odgovornog poslovanja, održivog razvoja i zelene gradnje poput UNDP, Siemens, 3LHD, PBZ nekretnine, Caparol, te mnogi drugi.

Materijali

  • Dodatne informacije o zelenoj gradnji i Savjetu za zelenu gradnju u Hrvatskoj

    Dodatne informacije o zelenoj gradnji i Savjetu za zelenu gradnju u Hrvatskoj