Ulaz za korisnike

Bez stresa s FSM-om zahvaljujući konjunkturnom paketu

|
Bez stresa s FSM-om zahvaljujući konjunkturnom paketu
 
Bez stresa s FSM-om zahvaljujući konjunkturnom paketu
FSB – klasična marka za okvire prozora i vrata u gradnji objekata – izložio je konjunkturni program koji omogućuje oslobađanje od stresa u fazi projektiranja odn. prilikom raspisivanja natječaja te se posebno odnosi na projektante objekata poput upravnih zgrada, škola ili bolnica.

Asortiman proizvoda FSB-a dijeli se na tri područja koja su sva relevantna.

Područja za opremanje uključuju:

- okvire za objekte prema EN 1906, DIN 18273, EN 179 i DIN V ENV 1627 koji djelomice čak nadilaze zahtjeve normi kao brave za objekte korisničkih klasa 5 i 3 prema DIN EN 12 209, DIN 18 251-1 i DIN 18 250

- sisteme za hvatanje bez zapreka uključujući prilagođeni pribor prema DIN 18 024 / 18 025

- individualno prilagođena elektronička rješenja za kontrolu pristupa

Uz širok spektar asortimana i neprekidne, visoke, formalne kvalitete proizvoda, koja se ogleda u mnoštvu renomiranih dizajnerskih nacrta, još je mnogo toga što ide u prilog FSB-u. Zahvaljujući mreži savjetnika diljem Njemačke, FSB Vam već u fazi projektiranja vrata, kontrole pristupa i sanitarija/oslobađanja prepreka pomaže savjetom i djelom – i to samo preko jedne kontakt osobe koja se brine o Vama sve dok traje projekt.

I aspekti koji se tiču montaže i tehnike ne uzrokuju brige i bore na čelu: bilo da se radi o kompenzacijskom skladištenju AGL® koje čak kompenzira proizvodne tolerancije vrata, brava i okvira ili o ErgoSystemu® bez zapreka koji nudi uvjerljiva rješenja i za nove i za postojeće zgrade te sanaciju. Jednako jedinstveno jest i FSB-ovo rješenje za učvršćivanje okvira vrata spajanjem vijcima, kojim se konačno zatvaraju okvirna vrata pomoću pomičnih kvaka.

O visokoj kvaliteti proizvoda «made in Brakel» svjedoči i postotak reklamacija od samo 0,07%. Desetogodišnje jamstvo za funkcionalnost samo je po sebi razumljivo – okviri iz Brakela svoju službu obavljaju de facto puno duže. Često generacijama. Sigurni ste da je to investicija u budućnost.

Kako bi Vam olakšao posao već prilikom raspisivanja natječaja, FSB je na adresi www.fsb.de/kp2 sažeo preporuke za raspisivanje natječaja za različite tipove objekata:

  • uprave
  • škole / obrazovne institucije
  • cjelodnevne dječje vrtiće
  • menze / ugostiteljske objekte
  • bolnice
  • bazene
  • sporske dvorane

    www.fsb.de

  • Materijali