Ulaz za korisnike

BIAM i ZAVARIVANJE

|
Foto: BIAM
 
Foto: BIAM
Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma se u terminu od 24. do 27. travnja 2018. održavaju sajmovi: BIAM - 24. međunarodni sajam alatnih strojeva, alata sa temom SAPO - sajam podugovaranja i ZAVARIVANJE - 27. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Ova dva sajma prvenstveno su orijentirani na primarne i sekundarne gospodarske djelatnosti.

Kao takvi su idealna prigoda za:

 • predstavljanje i promociju novih tehnologija i sustava iz područja alatnih strojeva i alata, strojeva za obradu raznih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, materijala, komponenti, automatizacije proizvodnje i procesa (robotika, software i inženjering), naprednih tehnologija, mjerne tehnike, kontrole kvalitete i antikorozivne zaštite
 • okupljanje sruke, izravni kontakt ponude i potražnje, te povezivanje proizvođača, distributera, poduzetnika i investitora industrijskog sektora,
 • edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje.
 • U današnje vrijeme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu djelatnost budući tehnologija izrade traži specijalizirane subjekte kako bi određeni projekt mogao ugledati svjetlo dana.
 • Zanimanje za sudjelovanje na ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posjetitelja tako i izlagača raste iz godine u godinu i za više od 30%.
  Očekujemo nastavak ovog trenda obzirom na dosadašnje rezultate i iskazane najave za sudjelovanjem, tim više što su u ovom trenutku pokazatelji broja izlagača i izložbene površine već premašili prethodne. Posebno veseli izuzetan interes za sajam Zavarivanja. Priredbe su  popraćene posebnim interesom poslovne i stručne publike, kako iz Hrvatske, tako i iz zemalja okruženja.
  Sajmove prati i stručno prateći program; na rasporedu je Konferencija KORMAT -  međunarodno savjetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu u organizaciji Hrvatskog društva za zaštitu materijala. Hrvatsko društvo za tehniku zavarivanja u suradnji s FSB katedrom za zavarene konstrukcije održat će seminar “KOORDINATORI ZAVARIVANJA”.
  Sajmovi će biti održani u paviljonima 8, 8a i 9 te na otvorenom izložbenom prostoru uz paviljone.
 • www.zv.hr

Materijali