Ulaz za korisnike

Bosch donirao igračke vrtiću u Gornjem Desincu i Celinama

Bosch donirao igračke vrtiću u Gornjem Desincu i Celinama
 
Bosch donirao igračke vrtiću u Gornjem Desincu i Celinama
Akcija provedena u suradnji s hrvatskim Crvenim križem

Zagreb, 4. prosinca-  već drugu godinu za redom tvrtka Robert Bosch d.o.o. u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem donira značajnu količinu Bosch mini igračaka vrtićima u RH kojima je potrebna podrška u opremi za dječju igru. Prošlog tjedna tvrtka Robert Bosch donirala je igračke vrtiću Radost, područno odjeljenje Desinec, a ovaj tjedan dječjem vrtiću Izvor, područno odjeljenje Celine.

Uručivanju donacije koja je održana na maloj svečanosti u Dječjem vrtiću Izvor, područno odjeljenje Celine nazočila je Mirsada Kudrić, zamjenica generalnog direktora tvrtke Bosch za Adria regiju, voditeljica Korporativnih komunikacija Kristina Šperanda Ferenc, zamjenica izvršnog predsjednika Hrvatskog Crvenog križa Dubravka Horvat, te Drinka Sopta, voditeljica Službe za prikupljanje financijskih sredstava HCK. Donaciju je preuzela ravnateljica dječijeg vrtića Izvor, gđa. Ljerka Cigula.

Bosch je donirao mini igračke, koje su replike Bosch uređaja, pa su se tu našli mali alati i mini oprema za rad u vrtu.

Robert Bosch d.o.o ovime nastavlja društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj te poziva i ostale tvrtke na ovakve akcije.

Kontakt za medije:
Kristina Šperanda Ferenc
Telefon (+385) 1 295-80-47
E-mail: kristina.speranda-ferenc@hr.bosch.com

Grupa Bosch vodeći je globalni dobavljač tehnologije i usluga. U poslovnoj 2011. više od 300.000 zaposlenika ostvarilo je promet od 51,5 milijardi eura na području automobilskih i industrijskih tehnologija, trajnih potrošnih dobara i građevinskih tehnologija. Grupa Bosch sastoji se od društva Robert Bosch GmbH i više od 350 društava-kćeri i regionalnih društava u oko 60 zemalja. Ako ubrojimo i njegove prodajne i servisne partnere, Bosch ima svoje predstavnike u oko 150 zemalja. Ova svjetska mreža za razvoj, proizvodnju i prodaju temelj je za daljnji rast. Bosch je u 2011. godini potrošio oko 4 milijarde eura na istraživanje i razvoj te je prijavio preko 4100 patenata diljem svijeta. S pomoću svih svojih proizvoda i usluga Bosch unapređuje kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja.

Tvrtku je 1886. u Stuttgartu osnovao Robert Bosch (1861.-1942.) kao „Radionicu za preciznu mehaniku i elektrotehniku“. Posebna struktura vlasništva tvrtke Robert Bosch GmbH jamči poduzetničku slobodu grupe Bosch i omogućava tvrtki dugoročno planiranje i poduzimanje značajnih početnih investicija za osiguranje budućnosti tvrtke. Ukupno 92% udjela u tvrtki Robert Bosch GmbH u vlasništvu je dobrotvorne zaklade Robert Bosch Stiftung GmbH. Većinu prava glasa ima industrijski trust Robert Bosch Industrietreuhand KG. Funkcije poduzetničkog vlasništva izvršava trust. Preostali poslovni udjeli nalaze se u vlasništvu obitelji Bosch i društva Robert Bosch GmbH.

Dodatne informacije možete pronaći na www.bosch.com

Materijali

  • Predstavnici-BOSCH-a-HCK-i-vrtića-Izvo

    Predstavnici-BOSCH-a-HCK-i-vrtića-Izvo