Ulaz za korisnike

Bosch plinski kondenzacijski uređaji u boji

|
Bosch plinski kondenzacijski uređaji u boji
 
Bosch plinski kondenzacijski uređaji u boji
Novitet na tržištu Bosch plinski kondenzacijski uređaji u boji - Robert Bosch d.o.o. Hrvatska predstavila novitet na tržištu, - Plinski uređaj Condens 3000 W s tehnologijom kondenzacije isporučiv u 3 boje

Zagreb , 09. prosinac 2011. - Moderan način stanovanja iziskuje usklađivanje boja u svakom pogledu. Zašto ne uskladiti i boju plinskog uređaja, u kupaonici s bojom pločica ili u kuhinji s bojom kuhinje?

Odsada Robert Bosch d.o.o. nudi i tu mogućnost - ova jedinstvena ponuda na tržištu predstavljena je hrvatskoj javnosti u Klubu književnika u Zagrebu. Bosch kondenzacijski uređaj Condens 3000 W u ponudi je u crvenoj (RAL 3001) , crnoj (RAL 9005) i antracit sivoj boji (RAL 9023).

Prošla su vremena glomaznih i nezgrapnih kotlova. Sa svojim idealnim dimenzijama 400 x 850 x 360 mm, moderan plinski zidni kondenzacijski uređaj može naći mjesta i u malom stanu, uljepšava interijer i radi gotovo nečujno. Uređaj Condens 3000 W pruža sve prednosti moderne kondenzacijske tehnologije. Njegov normni stupanj iskorištenja doseže 109%, što se pozitivno odražava na energetsku i ekološku bilancu – s povoljnim ishodom za vaš račun. Što se tiče komfora grijanja, s ovim plinskim zidnim kondenzacijskim uređajem bez sumnje ste u prednosti, jer se jednostavno može kombinirati sa Bosch solarnim sustavom.

Bosch plinski kondenzacijski uređaji u ponudi su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Bosch toplinske tehnike u Hrvatskoj. Popis ovlaštenih prodajnih mjesta naći ćete na našoj internet stranici www.bosch-climate.com.hr.

Bosch Grupa vodeći je globalni dobavljač tehnologije i usluga. Prema preliminarnim brojkama u poslovnoj 2010. oko 283.500 zaposlenika ostavilo je promet od 47,3 milijarde eura na području automobilskih i industrijskih tehnologija, robe široke potrošnje i graditeljskih tehnologija. Bosch Grupa sastoji se od tvrtke Robert Bosch GmbH i više od 300 podružnica i regionalnih kompanija u preko 60 zemalja. Ako ubrojimo i njegove prodajne i servisne partnere, Bosch ima svoje predstavnike u oko 150 zemalja. Ova svjetska mreža za razvoj, proizvodnju i prodaju temelj je za daljnji rast. Bosch je u 2010.godini potrošio oko četiri milijarde eura na istraživanje i razvoj te je prijavio preko 3 800 patenata diljem svijeta. Svojim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja.

Bosch u 2011.godini slavi svoju 125.godišnjicu. Tvrtku je 1886. u Stuttgartu osnovao Robert Bosch (1861.-1942.) kao „Radionicu za preciznu mehaniku i električni inženjering". Posebna struktura vlasništva tvrtke Robert Bosch GmbH jamči poduzetničku slobodu i omogućava tvrtki dugoročno planiranje i poduzimanje značajnih početnih investicija u osiguravanje budućnosti tvrtke. Ukupno 92% udjela u Robert Bosch GmbH u vlasništvu je dobrotvorne fundacije Robert Bosch Stiftung GmbH. Većinu prava glasa ima industrijski trust Robert Bosch Industrietreuhand KG. Funkcije poduzetnog vlasništva izvršava trust. Ostatak poslovnih udjela je u vlasništvu obitelji Bosch i društva Robert Bosch GmbH.

Dodatne informacije možete pronaći na www.bosch.hr , www.bosch-climate.com.hr

,

Materijali

  • Antracit

    Antracit

  • Crni

    Crni

  • Crvena

    Crvena