Ulaz za korisnike

Bricostore

|
Bricostore
 
Bricostore
Francuski trgovački lanac za vrt i dom

Bricostore je francuski trgovački lanac za vrt i dom te je dio obiteljske grupe Bresson, koja je uspješno prisutna na tržištu već više od 150 godina. Grupa Bresson u svom vlasništvu ima i prehrambene trgovine Monoprix te prodajne centre u trgovačkom lancu prehrambenih proizvoda Super U, a zapošljava više od 3.000 ljudi diljem Europe. Osim u Hrvatskoj, Bricostore je u regiji prisutan i s petnaest centara u Rumunjskoj te devet centara u Mađarskoj u kojima zapošljava više od 2.500 djelatnika.

Kupci mogu u Bricostoreu pronaći više desetaka tisuća artikala koji se odlikuju visokom kvalitetom i pristupačnom cijenom te prate trendove u uređenju interijera i eksterijera. Uz izbor temeljnih građevinskih materijala, alata i strojeva, Bricostore će im ponuditi i velik izbor različitih dekorativnih predmeta za ukrašavanje doma, kao i biljaka za unutrašnje i vanjske prostore, ukrasnih posuda i proizvoda za njihovu njegu. U asortimanu Bricostorea nalaze se proizvodi iz triju različitih cjenovnih razreda, pa su tako u liniji proizvoda Go/On artikli najpristupačnijih cijena s oznakom Niska Cijena Garantirano, liniju Bricoline karakterizira odličan omjer cijene i kvalitete, a tu su i mnogi domaći i strani prepoznatljivi brendovi. Uz to, kupci će u Bricostoreu moći i unajmiti potrebne strojeve i alat, zatražiti rezanje materijala po mjeri, sašiti zavjese, izraditi ključeve ili okvire za slike te naručiti dostavu kupljenih artikala na željenu adresu.

Bricostore u Hrvatskoj

Bricostore Zagreb treći je prodajni centar ovog francuskog trgovačkog lanca u Hrvatskoj i nastavak kontinuiranih ulaganja u Hrvatsku, s investicijom od 187 milijuna kuna i oko 100 novih radnih mjesta. Prvi je centar u Hrvatskoj otvoren 2004. godine u Kaštel Sućurcu pokraj Splita, uslijedilo je otvorenje trgovine u Puli 2007. godine, a otvorenjem trgovine u Zagrebu visina ukupnih investicija Bricostorea u Hrvatsku iznosit će više od 463 milijuna kuna, s ukupno 300 radnih mjesta.
U prodajnom prostoru zagrebačkog centra veličine 10.000 četvornih metara kupci će pronaći više od 40.000 artikala, a na raspolaganju će im biti i 600 parkirnih mjesta, od čega 400 podzemnih.

Bricostore i kupci

Vjernost kupaca Bricostore redovito nagrađuje dodatnim pogodnostima koje oni ostvaruju korištenjem posebne kartice u sklopu programa vjernosti za koju se mogu besplatno registrirati. Kako bi bili u tijeku s novostima iz Bricostorea, kupci u trgovinama mogu svaki mjesec uzeti svoj besplatan primjerak kataloga u kojem će pronaći aktualne i atraktivne ponude te informacije o proizvodima, ali i posebne sezonske tematske priloge s bogatom ponudom artikala.

www.bricostore.hr

Materijali