Ulaz za korisnike

Caparol Hrvatska podržao uređenje i obnovu O.Š. Mihaela Šiloboda iz Sv. Martina pod Okićem

|
Caparol Hrvatska podržao uređenje i obnovu O.Š. Mihaela Šiloboda iz Sv. Martina pod Okićem
 
Caparol Hrvatska podržao uređenje i obnovu O.Š. Mihaela Šiloboda iz Sv. Martina pod Okićem
U svom poslovanju veliku važnost pridodaje ulaganju u zajednicu u kojoj posluje te je od svog osnutka aktivno uključen u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva u cjelini. Pri izboru projekata koji će se sponzorirati ili donirati, Caparol se prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stupnja korisnosti projekta za širu zajednicu i potrebe društva.

Jedna od takvih donacija, a povodom početka novog polugodišta, je i donacija boja potrebnih za obnovu i uređenje prostorija Osnovne škole Mihaela Šiloboda iz Svetog Martina pod Okićem. Prije povratka mališana u njihove klupe, u školi su obnovljne učionice, hodnici te školska dvorana. Dok su za učionice odabrane svijetlije nijanse koje pogoduju radnoj koncentraciji učenika, hodnici su naglašeni jarkim lako perivim bojama, koje će školskom osoblju olakšati njihovo održavanje,a učenicima pomoći u orijentaciji kroz školski prostor.

Ovom donacijom poduzeće Caparol i Osnovna škola Mihaela Šiloboda obilježili su  nastavak uspješne suradnje, koja je još početkom prošle godine rezultirala projektom Green Apple Day of Service koji se po prvi puta u Hrvatskoj održao upravo u ovoj školi, u organizaciji Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj, čiji je Caparol aktivni član.

www.caparol.hr

Materijali

 • MultiStructurStyle Kindergarten fein gebuerstet

  MultiStructurStyle Kindergarten fein gebuerstet

 • Kids und Fun Kinderzimmer

  Kids und Fun Kinderzimmer

 • Schule Maedchen Fotolia L

  Schule Maedchen Fotolia L

 • Flur PremiumClean PremiumColor

  Flur PremiumClean PremiumColor