Ulaz za korisnike

Četiri nova edukacijska programa u sklopu Mirakul Akademije

|
Foto Mirakul: Četiri nova edukacijska programa u sklopu Mirakul Akademije
 
Foto Mirakul: Četiri nova edukacijska programa u sklopu Mirakul Akademije
Rastom globalne povezanosti, konkurentnosti i tehnološkog razvoja, stvoren je snažan pritisak na tvrtke i institucije, te intelektualni kapital kojim raspolažu. Kako bi učinkovito odgovorili na rastuće izazove, tvrtke, i pojedinci, moraju aktivno investirati u obrazovanje i kontinuirani razvoj kompetencija iz svih poslovnih područja, odabirući upravo one programe koji im omogućuju praćenje novih trendova i najboljih svjetskih praksi.

Sukladno rastućim potrebama na tržištu obrazovanja, Mirakul Edukacijski centar nastavlja sustavno unaprjeđivati svoju ponudu te je ove jeseni, nakon godinu dana razvoja, pokrenuo čak četiri nova obrazovna programa u sklopu Mirakul Akademije. Novi, višemjesečni specijalistički programi pokrivaju područja financija, vođenja projekata, strateškog upravljanja prodajom te liderstva. Svi novi obrazovni programi pružaju napredna znanja i vještine neophodne poduzetnicima i managerima na svim razinama.

FINANCIJSKA AKADEMIJA - 20. listopada 2016. - 10. ožujka 2017.

Prvi u nizu noviteta koje je Mirakul predstavio ove jeseni je Financijska Akademija. Napredni program financijske edukacije osmišljen je kako bi pokrio sva najvažnija područja financija: od planiranja, korporativnih financija, kontrolinga, do poznavanja računovodstva i poreza. Sadašnjim i budućim financijskim stručnjacima pružit će sveobuhvatna financijska znanja i nadogradnju njihovih postojećih znanja i poslovnog iskustva.

Više informacija o programu možete pronaći na našim web stranicama Financijska Akademija.

STRATEGIC SALES MANAGEMENT - 28. listopada 2016. - 6. travnja 2017.

Razvoj i unapređenje sustava prodajnog rukovođenja, te implementacija novih alata i metoda rada pri upravljanju prodajnom organizacijom neki su od osnovnih ciljeva naprednog prodajnog programa kojeg su sastavljali prodajni stručnjaci s više od 20 godina prodajnog i managerskog iskustva. Predavači su usustavili program koji će razvijati vještine polaznika potrebne za učinkovito vođenje prodajnog osoblja, ali i inicirati izradu akcijskog plana, odnosno implementaciju novostečenih znanja i vještina u svakodnevni rad polaznika.

Više informacija o programu možete pronaći na našim web stranicama Strategic Sales Management Akademija.

PROJECT MANAGEMENT AKADEMIJA - 16. studenoga 2016. - 8. veljače 2017.

Project Management Akademija namijenjena je svima koji se vođenjem projekata bave u praksi i žele dostići razinu izvrsnosti dobivanjem Project Management Professional certifikata, kao i onima  koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju obnoviti znanje i prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova. Pohađanjem Akademije polaznici će steći kvotu potrebnih PDU bodova za izlazak na PMP certifikacijski ispit.

Više informacija o programu možete pronaći na našim web stranicama Project management Akademija.

MINI MBA – EXECUTIVE LEADERSHIP - 11. studenoga 2016. - 2. prosinca 2016.

Ovaj trodnevni Mini MBA program pružit će sudionicima priliku da slobodno i otvoreno razmijene mišljenja i iskustva s eminentnim liderima iz regije. Executive leadership je sposobnost onoga tko upravlja ili usmjerava zaposlenike u organizaciji da na njih utječe i vodi ih kao pojedince. Program Executive leadership dat će vam smjernice kako da napravite učinkovite i motivirane timove, bit ćete u mogućnosti riješiti veće strateške probleme i potaknuti promjenu kod sebe, ali i u svojoj organizaciji. Osobni razvoj ključni je fokus programa kako bi se poboljšala svijest o vlastitom stilu rukovođenja te o tome na koji način vaše rukovođenje percipiraju drugi.

Više informacija o programu možete pronaći na našim web stranicama Mini MBA – Executive leadership.

Mirakul Akademija – upisi svih generacija su u tijeku

Osim novih obrazovnih programa, u tijeku su upisi i na standardne programe koje su do sada upisale brojne generacije polaznika, te su se, prema riječima njihovih polaznika, pokazali kao vrlo uspješni, konkretni i primjenjivi u svakodnevnom poslovanju. Poznavanje i implementacija konkretnih znanja za upravljanje tvrtkama, projektima i ljudima u vrijeme rastućih strukturalnih i procesnih kompleksnosti danas je nužnost te sastavni dio poslovnog razvoja svakog pojedinca.

Teme edukacija u sklopu Mirakul Akademije pokrivaju ključna područja poslovanja (management, financije, prodaju, marketing, HR, EU fondove i investicijske projekte, ICT) te najnovije stručne i tehnološke trendove:

Internet marketing Akademija - 7. listopada 2016. - 24. veljače 2017.

HR Akademija - 23. rujna 2016. - 27. siječnja 2017.

Prodajna Akademija - 21. listopada 2016. - 7. travnja 2017.

Voditelj projekata za EU fondove - 13. listopada 2016. - 18. studenoga 2016.

Community manager Akademija - 24. studenoga 2016. - 20. siječnja 2017.

Biti najbolji u onome što radimo je izazov i on se može uspješno svladati ukoliko smo spremni ulagati u znanje, razmjenjivati iskustva s drugima, učiti na pogreškama. Stručnim edukacijama i specijalističkim  usavršavanjima osiguravamo prednost pred drugima jer smo u koraku s najnovijim zbivanjima, analizama, informacijama dostupnim od stručnjaka koji svakodnevno rade na istima i prenose ih drugima.

U tijeku su upisi na sve Mirakul Akademije, PRIJAVITE se odmah i ostvarite promotivne kotizacije.

 

Materijali