Ulaz za korisnike

Chillventa 2012. završena sa uspjehom

|
Chillventa  2012 završena sa uspjehom
 
Chillventa 2012 završena sa uspjehom
- Rekordan broj izlagača s 915 međunarodnih tvrtki - Ponovljeno sa 29.000 stručnih posjetitelja - Visok nivo internaciolalnosti - Novi predsjednik izložbenog odbora

"Chillventa s Chillventa Congressing uspješno završava u 2012 s 915 tvrtki iz cijelog svijeta, opet oko 29.000 posjetitelja i više od 200 sudionika konferencije. Sa 55 posto međunarodnih posjetitelja internacionalnost je vrlo visoka. Raspoloženje u industrij i rashladnom tehnikom, klima uređajima i toplinskim  pumpama  je solidna  i dobra. Potvrdiše nam izlagači i stručni posjetitelji podjednako. Dobrim ocijeniše novo razdoblje od utorka do četvrtka ", rekao je Richard Krowoza, član Uprave NürnbergMesse.

Thomas E. Watson, predsjednik američke udruge rashladnih i klima uređaja -World Association ASHRAE također doveo do točke: ". Možete osjetiti pozitivnu energiju u dvoranama" To se odrazilo ne samo u dvoranama i na tribinama, ali odrazilo u izložbenim brojkama.

Kao što je planirano, za predsjednik Odbora izložbe Chillventa je izabran Hans-Joachim Socher, izvršni direktor Walter Meier, zamjenjuje Heinricha Reuss. "Radujem se mom novom ulozi predsjedavajućeg izložbenog odbora.Chillventa 2012 bio je pravi uspjeh. To je najvažnija međunarodna platforma za ovaj sektor. Moje kolege i ja ćemo biti na raspolaganju savjetodavnom odboru za organizatora sa savjetima i praktičnoj potpori", rekao je Socher u početnoj kratkoj izjavi.

Tko je propustio Chillventa 2012 može dobiti sve informacije s aktualnim filmskim pregledom na  http://www.chillventa.de/de/presse/mediacenter/film-impressionen/pregled.

Svi izlagači i njihov trenutni proizvod informacije mogu se pronaći na: www.ask-chillventa.de

Materijali