Ulaz za korisnike

Colours of the world

|
Colours of the world
 
Colours of the world
Colours of the world

I ove godine DULUX je proširio paletu proizvoda s programom tvornički nijansiranih zidnih boja Colours of the world u 45 nijansi pomno odabranih tako da predstavljaju karakteristične tonove iz svih dijelova svijeta, a već se mogu naći u brojnim prodavaonicama boja i lakova na prepoznatljivim stalažama.

Tvrtka Commenda - Adria, generalni uvoznik Dulux boja za Hrvatsku, predstavlja novu liniju Duluxovih boja Colours of the world uz promociju novog tv spota.

Kao i ostale DULUX zidne boje i ove su boje znatno otpornije na pranje i habanje od uobičajenih poludisperzivnih materijala. Ova će linija uskoro biti predstavljena i televizijskom reklamom koju će moći vidjeti svi gledatelji u Hrvatskoj, a spot je premijerno prikazan na prezentaciji za novinare.

O TVRTKI COMMENDA ADRIA:

Tvrtka ICI Commenda - Adria d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, je tvrtka kćer matične britanske kompanije Imperial Chemical Industries PLC.

Tvrtka ICI vodeći je svjetski proizvođač boja i lakova, sa zemljopisno najraširenijim poslovanjem. Sa sjedištem u Velikoj Britaniji, danas ima proizvodnju u 26 zemalja Europe, Sjeverne Amerike, Latinske Amerike i Azije. Proizvodi ICI koriste se u više od 100 zemalja širom svijeta.

Više informacija: www.commenda-adria.hr

Osoba za kontakt Tamara Kern 091/ 4629 238 Miroslav Koenig

B5grupa d.o.o. Commenda - Adria d.o.o.

Klikom miša na ikonu u donjem lijevom kutu možete pregledati katalog. www.dulux.com.hr

Materijali