Ulaz za korisnike

Čovjek i prostor

|
Čovjek i prostor
 
Čovjek i prostor
Čovjek i prostor

Poštovani, pozivamo vas da se pretplatite i osigurate svoj primjerak časopisa Čovjek i prostor.

Glavna tema prvog broja u 2011. je Geostrategije kroz koju ćemo čitatelje, između ostalog, upoznati sa strategijama svjetskih metropola kao uvodom u zagrebačku strategiju. Nastavljamo i sa stalnim rubrikama: Proces, Snimak postojećeg stanja, Ničija posla, Recenzije, Pisma čitatelja.

Nastavljamo u velikom formatu prvih brojeva (1954 – 1966), te ostajemo stručni, aktualni, fleksibilni i društveno osviješteni u obraćanju široj publici. Ponosni smo na neprekinuti kontinuitet od 56 godina izdavanja časopisa Čovjek i prostor.

I nadalje imamo namjeru surađivati sa stručnjacima / autorima iz raznih područja kako bi se ostvarilo preplitanje i dijalog s umjetnošću, dizajnom i društvenim disciplinama. Prošlogodišnje iskustvo govori u prilog ovakvoj praksi kroz koju je ČIP uistinu postao javnom platformom za širu društvenu i stručnu diskusiju.

Pozivamo i vas da se uključite svojim komentarima i prijedlozima te doprinesete stvaranju i održavanju našeg i vašeg ČIP-a što aktualnijim i relevantnijim Za sva pitanja nas kontaktirajte putem telefona 01/4816140 ili elektroničkom poštom na adresu monika.hrubi@uha.hr.

Veselimo se vašem doprinosu.

Srdačan pozdrav.

Monika Hrubi, tajnica redakcije ČIP-a

www.uha.hr

Materijali