Ulaz za korisnike

Creative Design

|
Creative Design
 
Creative Design
Tekuća izolacija za balkone

Triflex Creative Design na sajmu krov + drvo u Kölnu

Tekuća izolacija za balkone s jedinstvenim mogućnostima oblikovanja površina

Triflex je na sajmu „Krov & drvo“ u Kölnu od 24. do 27. veljače 2010. predstavio svoje nove razvojne proizvode za sezonu 2010. Kao vrhunski eksponat ovogodišnjeg sajma prezentiran je Triflex Creative Design, inovacija u kreativnom oblikovanju površina.

Triflex tako postavlja nova mjerila u individualnom oblikovanju u području izolacije tekućom plastikom.

Izolacija i optika pločica u jednom

U kombinaciji s Triflex izolacijskim sistemima već dokazanim u praksi nastaju termički opteretive površine postojane na klizanje, koje predstavljaju kvalitetnu i sigurnu alternativu dosadašnjim uobičajenim mogućnostima zaštite. Za razliku od tradicionalnih rješenja s keramičkim pločicama Triflex izolacija nudi dugotrajnu postojanost na mraz i vlagu. Velikoplošnim prianjanjem na podlogu prodor vode je nemoguć.

Materijal je postojan na temperature te se tako može obrađivati i u lošijim vremenskim uvjetima u hladnijim godišnjim dobima. Mala konstrukcijska visina od svega nekoliko milimetara nudi u usporedbi s tradicionalnim rješenjima s keramičkim pločicama nudi nove konstrukcijske mogućnosti kako kod sanacija tako i u novogradnji. Tako se odabrani dizajn može kreativno oblikovati bez velikih troškova i rada individualno prema željama investitora.

1.Triflex- tekuća izolacija 2.Zaštita fuga u boji 3.Zaštita u tonu boje površine 4.Površina s mikro-čipovima

Triflex se proizvodi i priprema u isključivo stručnim i educiranim tvoprničkim pogonima i ne može se dobiti u trgovinama. Na taj način osigurana je kvaliteta obrade koja odgovara visoko postavljenim standardima Triflex sistema i proizvoda. Doživite s Triflex Creative Design nove mogućnosti oblikovanja“ živahnih slobodnih prostora“ na balkonima, krovnim terasama i pergolama.

www.triflex.de

Materijali