Ulaz za korisnike

DACH+HOLZ od 31. siječnja do 3. veljače 2012.

|
DACH+HOLZ od 31. siječnja do 3. veljače 2012.
 
DACH+HOLZ od 31. siječnja do 3. veljače 2012.
Početkom iduće godine u Stuttgartu se održava specijalizirani sajam za graditeljstvo DACH+HOLZ od 31. siječnja do 3. veljače 2012.

Biti će to idealna prigoda da se stručnjaci iz područja graditeljstva upoznaju sa novostima koje pokreću ovu industriju i što će je još više pokretati u budućnosti. Bogati popratni stručni programi kao što su forum o fasadama, limarski obrt, solarna tehnika, toplinska izolacija i dr. dati će odgovore na pitanja projektanata, krovopokrivača, tesara, građevinskih limara i ostalih profesionalaca branše. Majstorske škole predstavljaju zanimanja za krovopokrivača i tesara. Na istočnom ulazu održava se tijekom cijelog sajma Europsko prvenstvo tesara. Posebni termini: Dan stambenog gospodarstva - srijeda 1. veljače 2012., Dan arhitekata, teme: gradnja krova i drvena gradnja - četvrtak 2. veljače 2012., njemački dan drvene gradnje - srijeda 1. veljače 2012. i četvrtak 2. veljače 2012. Skupština Njemačkog saveza krovopokrivača - četvrtak 2. veljače 2012. Večer predsjednika cehova Njemačkog saveza majstora tesara, Holzbau Deutschland - četvrtak 2. veljače 2012. Sve aktualne informacije možete pronaći na www.dach-holz.de/besucher/program

Posjetite sajam DACH+HOLZ 2012 u Stuttgartu i uživajte u odličnoj atmosferi i okruženju. Očekuje se preko 600 izlagača koji će svoju ponudu prezentirati na 70.000 m2 izložbene površine. Ponuda sajma obuhvaća sljedeća područja: kosi krov, ravni krov, drvena gradnja, solarna tehnika, izolacija, metal (građevinska limarija fasade, hidroizolacija, odvodnja, zeleni krovovi, krovni izlazi, ventilacija, suha gradnja, oprema radionice, alati i strojevi, skele, sigurnost na radu, radna odjeća, elektronska obrada podataka.... Upoznajte nove trendove , tehniku i mogućnosti sanacije umjesto novogradnje, štednju energije i fotovoltaiku u svojoj struci.

Prvoklasni prateći program nudi nove impulse. Uspostavite nove poslovne kontakte i pronađite upravo one ponude, koje će unaprijediti Vaše poslovanje. U priloženom prospektu naći ćete ostale važne informacije o Vašem posjetu sajmu DACH+HOLZ u Stuttgartu. Poduzeće Belimpex koji je zastupnik sajma GHM-a u Hrvatskoj rado će odgovoriti na Vaše upite u svezi kupnje ulaznica i puta na sajam. Ulaznice možete naručiti on line putem na web stranici www.dach-holz.de/tickets i direktnim kontaktom na naše poduzeće.

Cijene ulaznica

 • jednodnevna ulaznica Euro 18.00 - on line putem Eur 16.00
 • studenti i đaci - Euro 11.00
 • grupna (10 osoba, jednokratni ulaz) - Euro 12.00 – on line putem Eur 9.00

  PROGRAM DOGAĐANJA ZA VRIJEME SAJMA

  Naručite ulaznice na vrijeme ! Naši kontakti su:

 • Belimpex d.o.o., Zagreb, Antuna Štrbana 18
 • tel: 01 36 38 363, 36 48 276 fax: 01 30 17 992,
 • e-mail: office@belimpex.hr

  www.belimpex.hr

  www.belimpextravel.com

  Sretan i uspješan posjet sajmu“ DACH+HOLZ“ u Stuttgartu želi Vam Belimpex

 • Materijali

  • međunarodni sajam KROV + DRVO - Štutgart - Program događanja

   međunarodni sajam KROV + DRVO - Štutgart - Program događanja