Ulaz za korisnike

Daljinski nadzor potrošnje vode

|
Daljinski nadzor potrošnje vode
 
Daljinski nadzor potrošnje vode
U Puli, u hotelu Histria, predstavili smo na međunarodnom stručnom skupu pod nazivom „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji 2010“, studiju slučaja Vodovod Labin i naše rješenje smanjenja gubitka vode AQUACONTROL.

Navedeni stručni skup (10-13.11.2010.) organizirala je Hrvatska grupacija vodovoda i kanalizacije u suradnji s Hrvatskim savezom građevinskih inženjera pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva. Kolega Petar Grškovid održao je prvog dana stručnog skupa predavanje na temu smanjenja gubitka vode u Vodovodu Labin, nakon kojeg su predstavnici i stručnjaci iz područja vodnog gospodarstva, odnosno komunalnog sektora, pokazali veliki interes za sustav Aquacontrol-a.

Naš sustav Aquacontrol – daljinski nadzor potrošnje vode, odlikuje se izuzetnim rezultatima smanjenja potrošnje vode, te je stoga u praksi odlično prihvaden u svim granama industrije i komunalnog sektora. Kombinacijom moderne tehnologije, visokokvalitetnog softwera i uske specijaliziranosti naših djelatnika postižemo odlične rezultate u smanjenju gubitka vode, koji prvenstveno unaprjeđuju ekologiju prostora gdje živimo i povedavaju poslovne rezultate privrednih subjekata koji koriste navedeni sustav. Danas je daljinski nadzor potrošnje vode prijeko potreban, ekonomski opravdan i predstavlja dugoročno rješenje za korisnika, pa stoga su nam značajni potrošači vode, kao što su Brodosplit, Valamar, Plava Laguna, Uljanik, Coca-Cola, Metro, 3. maj i drugi, ukazali povjerenje u dosadašnjem poslovanju.

AQUACONTROL sustav razvijen je u vlastitom tehničko-inovacijskom odjelu na bazi iskustva iz prakse i potreba s tržišta, pa naš uređaj pod oznakom AQ-200 danas predstavlja pravu revoluciju u 24-satnom pradenju potrošnje vode i u slučaju potencijalnog incidenta, SMS-om šalje poruku službama za održavanje, tako da apsolutno ostvarujemo odlične rezultate u smanjenju gubitka potrošnje vode.

Nova tehnologija i zakonska regulativa koja posebno naglašava potrebu i mjere za smanjenje gubitka potrošnje vode, zasigurno su od velikog značaja za sve posjetitelje navedenog stručnog skupa, na kojem smo se predstavili s stručnim predavanjem, promotivnim štandom i promocijskim materijalom. Također se želimo zahvaliti velikom broju posjetitelja skupa koji su nas posjetili na našem štandu i pokazali veliki interes za buduću suradnju.

Materijali