Ulaz za korisnike

Dani kuhinja – Prvi put u Hrvatskoj

|
Dani kuhinja – Prvi put u Hrvatskoj
 
Dani kuhinja – Prvi put u Hrvatskoj
Odaberite kuhinju iz snova uz zabavu i druženje Od 13.10.-16.10.2011. u WestGate Shopping City centru održat će se Dani kuhinja, prvo specijalizirano događanje u Hrvatskoj namijenjeno uređenju kuhinjskog interijera.
Dane kuhinja na današnjoj konferenciji za novinare predstavili su direktor WestGate Shopping City centra Stjepan Iveljić, voditeljica marketinga WestGate Shopping City centra Erna Žganjar, direktor Medijskog pravca d.o.o. Goran Vrakela, voditeljica projekta Dani kuhinja Jelena Soldo te voditeljica marketinga Medijskog pravca d.o.o. Martina Zlački Baća.

U razdoblju od četiri dana, od 13.10 do 16.10.2011. u WestGate Shopping City centru posjetitelji će na Danima kuhinja moći uživati u atraktivnim eksponatima izlagača kuhinjskog namještaja, bijele tehnike i popratne opreme: kuhinjskih sudopera i miješalica, kuhinjske keramike, posuđa i malih kućanskih aparata.

Ideja organizatora projekta, Medijskog pravca d.o.o., je da se na potpuno nov, jedinstven i interaktivan način posjetiteljima prezentiraju svježe ideje o uređenju i opremanju kuhinjskog prostora u drugačijem okruženju. Osim savjeta i ideja za uređenje od strane izlagača i akcijskih popusta posjetitelji Dana kuhinja i WestGate Shopping City centra moći će sudjelovati i u zabavno natjecateljskom programu. Popratni zabavni program odvijati će se u petak i subotu od 18 do 20 sati te u nedjelju od 17 do 19 sati pod moderatorskom palicom Mirne i Maria Valentića. Pozivamo sve posjetitelje da se u ležernom natjecateljskom duhu uključe u kvizove znanja i vještina koje je pripremio organizator Medijski pravac d.o.o. uz poklone brojnih sponzora. Ulaz i parking za sve posjetitelje je besplatan.

Više o Danima kuhinja potražite na

www.danikuhinja.hr

Materijali