Ulaz za korisnike

Danos Grupa, proširila poslovanje i na rezidencijalne nekretnine

|
Danos Grupa, proširila poslovanje i na rezidencijalne nekretnine
 
Danos Grupa, proširila poslovanje i na rezidencijalne nekretnine
Jedna od vodećih konsultantskih firmi u regionu, Danos Grupa, proširila poslovanje i na rezidencijalne nekretnine

U travnju ove godine, u okviru Danos-ovog ureda u Srbiji, počelo je sa radom interno Odjeljenje za prodaju i iznajmljivanje ekskluzivnih rezidencijalnih nekretnina.

Na čelu tima nalazi se Bojan Jevremović, jedan od najiskusnijih brokera na polju iznajmljivanja i prodaje stambenih nekretnina u zemlji. Otvaranje rezidencijalnog sektora podržano je osnivanjem novog portala za izdavanje i prodaju elitnih stambenih nepokretnosti www.danosproperty.rs

''S obzirom da je došlo do blagog oporavka u transakcijskom dijelu tržišta, koji se pogotovu odnosi na stambeni i maloprodajni segment, odlučili smo investirati u formiranje novog odjela'', izjavio je Jovan Jovanović, direktor Danos Srbija, i tom prilikom dodao: ''Tržišna realnost je takva, da je rezidencijalni sektor bez obzira na krizu i dalje vitalan, a pogotovu u segmentu luksuznih nekretnina. Glavna orijentacija Danos kompanije je da ulažemo u projekte i ljude, koji kvalitativno mogu unaprediti poslovanje i odgovore najvišim zahtjevima profesije. Sa tim ciljem, uskoro ćemo u Srbiji predstaviti nekoliko novih usluga i pravaca razvoja same kompanije, a u skladu sa standardima BNP Paribas Real Estate grupe čiji smo dio.''.

Danos je u Srbiji počeo sa radom krajem prvog kvartala 2009. kao dio BNP Paribas RE grupe (BNP Paribas je jedna od najvećih financijskih grupacija u Europi). Za manje od godinu dana, Danos Srbija se pozicionirao kao jedan od vodećih konsultanata za nekretnine, na polju investicionog savjetovanja i transakcijskih usluga.

Očekivanja u kompaniji Danos su da će u ovoj godini, tržište nekretnina u Srbiji, dostići određenu stabilizaciju, nakon jakog pada tokom 2009. i prvog kvartala 2010., dok će bitni znaci oporavka biti vidljivi tek 2011. Početkom 2010. u okviru BNP Paribas alijance došlo je do nešto povećanog interesa za ino investicije u Srbiji, što je svakako dobar znak, poručuju iz te kompanije.

Za sve dodatne informacije, molim Vas da me kontaktirate.

Dušica Gaković

  • Dynamic Communications Group
  • Cara Nikolaja II 90
  • 11000 Beograd Serbia
  • Tel: +381 11 3440 247
  • Fax: +381 11 2434 346
  • www.danosproperty.rs

    Mob: +381 63 33 00 80 E-mail: dusica.gakovic@dcg.rs E-mail: dusica.gakovic@dcgdcg.com www.dcgdcg.com, www.belre.org

    Materijali