Ulaz za korisnike

Decentno očuvani egzotični dizajn

|
Decentno očuvani egzotični dizajn
 
Decentno očuvani egzotični dizajn
Animirano razvojem na tržištu poduzeće Object Carpet lansiralo je osim kolekcije tapisona Rugs i novu kolekciju tepih pločica za stambeno i poslovno područje pod nazivom Quadramodul.

Potrošač može birati u mnoštvu najrazličitijih varijanti: između trendovskih dugodlakih šagija, specijalnih printeva te ravno tkanih tekstilnih podnih obloga.

Za Quadramodul realizirano je 14 različitih dizajna pločica, između ostalog „Piton“ s optikom reptila ili više egzotična, optimistična varijanta „Leo“. Uz varijante “Cord“ i „Fishbone“ proizvođač slijedi modne trendove. Osim toga kao tepih pločice su prezentirane i osnovne varijante kao što su optika rips-svile, petljice ili dlakavi šagi- artikl “Pudl“. Kombinacija boja kod Quadramodula je više decentna, svjesno lišena ekspresivnog kolorita.

Osim plus točaka u optici i izgledu ovaj proizvodni program ima i praktične prednosti: pločice se bez dodatnog fiksiranja postavljaju na podlogu, ili cijelom površinom ili alternativno u kombinaciji s proizvodima u stazama i drugim podnim oblogama. Cjelokupni izgled ove podne obloge pokazuje zatvorenu optiku fuga. Pločica se jednim potezom može zamijeniti.

Komfor prilikom transporta

Osim laganog načina polaganja pločice su jednostavne i za rukovanje. U jedinicama pakiranja od 10 do 20 pločica, veličine 50 x 50 cm lagano se transportiraju jer štede na prostoru i imaju težinu od maksimalno 25 kg po jedinici. Proizvođač tu vidi prednost u odnosu na proizvode u stazama koje u veličinama roli od 4 do 6 metara nisu jednostavne za transport.

Dodatno Quadramodul serija objedinjuje prednosti specifične za proizvod tekstilnih podnih obloga: tepih pločice izoliraju buku od koraka, uravnotežuju klimu te posreduju ugodan osjet temperature. Dalje su se pokazale kao antistatične, teško zapaljive te lagane za održavanje.

TÜV certificirane tepih pločice predstavljaju odgovarajuću podnu oblogu i za alergičare , što potvrđuje i Njemački savez alergičara (DAAB). U svakom slučaju prema DAAB-u odabir podne obloge koja veže prašinu i ne ispušta je u zrak za disanje predstavlja bitan aspekt prevencije.

Uz novi program Object carpet nudi i servisni paket. Tako je kompletna kolekcija raspoloživa na skladištu, 24-satni servis s uzorcima olakšava Vam izbor. Za proizvođača problem ne predstavljaju ni specijalne boje i uzorci, realiziraju se u kratkom vremenskom roku i isporučuju unutar 3 tjedna. Sve kvalitete pločica možete dobiti i u rolama za postavljanje na stepenicama, izvedbe u podnožju i na podestima.

www.objectcarpet.de

Materijali