Ulaz za korisnike

Dizajn u staklu

|
Dizajn u staklu
 
Dizajn u staklu
Dizajn u stakluStaklo se u međuvremenu u TECE-u potvrdilo kao jedinstven dizajnerski element: Kod TECElux terminala,maktivacijske tipke iz serije TECEloop ili kod TECEfloor dizajnerskih termostata – bezvremenski materijal oduševljava jednako arhitekte kao i krajnje korisnike.

Novi TECEfloor dizajnerski termostat, osmišljen je ekskluzivno za TECEfloor program podnog grijanja. Suprotno mnogim uobičajenim proizvodima, a zahvaljujući plemenitoj staklenoj površini uklapa se u svaki moderan i arhitektonski zahtjevan ambijent.

Svojim promjerom od 104 mm termostat predstavlja samostalan dizajnerski element, a u slučaju da zamjenjuje standardni sobni termostat, njegova površina u potpunosti pokriva postojeće podžbukne kutije.

Kao logičan slijed, TECE je u seriji TECEfloor za podno grijanje u svoj proizvodni asortiman uvrstio i staklena vrata za ormar za razdjelnike. Bijela staklena vrata od keramički obloženog sigurnosnog stakla, elegantno pokrivaju ormar za razdjelnike, uz debljinu od svega nekoliko milimetara. Magnetni zatvarač osigurava čvrsto i sigurno zatvaranje, a osigurač sprječava nekontrolirano otklapanje. Novim dizajnerskim staklenim vratima, razdjelni ormar moguće je postaviti bilo gdje u stanu. Rješenje je prikladno kako za privatne korisnike tako i za uredske prostorije ili u javnom sektoru.

www.tece.hr

Materijali