Ulaz za korisnike

Dizajn za život

|
Dizajn za život
 
Dizajn za život
Dizajn za život

U svojoj 50 godina dugoj povijesti firma Schössmetall razvila se u tržišnog lidera u području proizvoda za oblikovanje prostora za unutarnju gradnju, ali i za uređenje „ oko kuće“. Program isporuka koji odgovara visokim europskim zahtjevima u pogledu dizajna i kvalitete obuhvaća asortiman:

 • Sistema ograda i rukohvata
 • Okova na vratima
 • Okova na staklenim vratima
 • Poštanskih sandučića
 • Sistema staklenih nadstrešnica
 • Ograde, pogone vrata, pribor za vrata

  Filozofija asortimana izražena je sloganom firme Schössmetall „Dizajn za život“. Sukladno tome proizvodi predstavljaju realizirani izraz životnog stila punog ukusa; bez obzira cijeni li kupac nepatvoreni ladanjski stil, klasičnu eleganciju kovanih metalnih proizvoda ili hladnu estetiku proizvoda od plemenitog čelika, Schössmetall raspolaže u svom programu izuzetno kvalitetnim proizvodima za svaki stil stanovanja.

  Harmonija dizajna i funkcije

  U skladu s leitmotivom “ Harmonija forme i funkcije“ pored najvećih zahtjeva u pogledu kvalitete dizajna ispunjeni su i visoki europski zahtjevi u pogledu funkcionalnosti te valjanosti primjene proizvoda.

  Servis – naše mjerilo

  Mladi, angažirani i motivirani tim osigurava optimalnu brigu o kupcima. Izvanredna pripravnost isporuka te kao posljedica toga i brzina isporuka postavljaju mjerila koja Schössmetall čine pouzdanim partnerom.

  Individualna rješenja poštanskih sandučića za najrazličitije namjene

  Schössmetall nudi poštanske sandučiće u najrazličitijim ugradbenim varijantama. Nude se undividualno s funkcijskim elementima u širokoj paleti površina i boja – potpuno u skladu s individualnim zahtjevima. Raskošan dizajn u kombinaciji s izvanrednom kvalitetom izrade. Schössmetall nudi i okove za vrata za različite namjene odnosno različita opterećenja. Od okova kod renoviranja do okova na industrijskim objektima s tehnikom kugličnih ležajeva.

  www.schoessmetall.de

 • Materijali