Ulaz za korisnike

Dobar posao u Italiji za pločice iz Orahovice!

|
Štand-Keramike-Modus-s-hrvatskim-motivima
 
Štand-Keramike-Modus-s-hrvatskim-motivima
Uspješan tjedan Keramike Modus na sajmu u Bologni

Cersaie 2013 – najveći svjetski sajam keramike, sanitarija i kupaonske opreme, koji se od 23. do 27. rujna održao u Bologni, ponovno je bio prilika za Keramiku Modus iz Orahovice, jedinog hrvatskog izlagača/proizvođača keramičkih pločica, da predstavi nove kolekcije, ugosti vjerne kupce na svom štandu, ostvari brojne nove kontakte s najrazličitijim inozemnim tržištima, kao i da odmah stavi 'točku na i' na poslove kojima se izvoz širi na EU tržišta, kao što je francusko, ali i na tržišta pojedinih arapskih zemalja.

Od nekoliko aspekata sajma Cersaie, kao 'must attend' događaja za sve proizvođače keramičkih pločica, arhitekte, dizajnere... za ovogodišnje 31. izdanje kao najvažniji je istaknut aspekt u fokusu svih profesionalaca: Cersaie je najbolja internacionalna platforma za razgovore o keramičkoj industriji jučer, danas i sutra: u realnom vremenu i realnim globalnim gospodarskim prilikama. Gotovo 900 izlagača, od kojih 302 strana iz 35 zemalja to i potvrđuju – Cersaie je sajam koji se ne smije propustiti!

Pločice, sanitarije i kupaonska oprema inspirirani povratkom prirodi, retro stilom i trendovskim imitacijama betona, mramora, drva...

Osim profesionalaca, uživali su i posjetitelji. Keramičke pločice, sanitarije, kupaonski namještaj i oprema... trendovski su inspirirani povratkom prirodi; kako kroz boje, tako i oblike i namjenu. „Dodirnite! Jer većinu je pločica nemoguće gledati bez poriva za dodirivanjem... Eto, po nama je to mantra ovogodišnjeg sajma i najbolji opis emocija koje izaziva svijet keramičkih pločica viđen u Bologni. Oduševile su nas najrazličitije dimenzije pločica, zanimljive teksture i površinska obrada – mat, sjaj, reljef, zatim imitacije betona, mramora, drva, kao i prava umjetnost slaganja mozaika te sve kreativne mogućnosti koje pruža tehnika digitalnog otiska na keramici. Uvijek nam je drago vidjeti, osjetiti i na kraju krajeva dobiti 'oči u oči' potvrdu naših kupaca i potencijalnih kupaca, koje smo imali priliku ugostiti na štandu, kako nimalo ne zaostajemo za aktualnim trendovima, već ih svakom novom kolekcijom, pa tako i onima koje smo predstavili na Cersaie 2013, uspješno pratimo i istovremeno kreiramo svoju prepoznatljivu brand priču s oznakom Made in Croatia“, izjavila je Mirjana Kožić, PR Keramike Modus.

Keramika Modus na talijanskom 'tjednu visoke mode' u svijetu keramike predstavila kolekcije MADIELLE, SABUNI, STONE I OLIMPIA

S inspirativnim mislima na ovaj 'naslov' sajma, Keramika Modus je za ovogodišnje predstavljanje svojih noviteta među elitom globalne keramičke scene izabrala kolekcije Madielle, Sabuni, Stone i Olimpia. Iskonskim jezikom mode, odnosno decentnim i nenametljivim bojama kao što su tamni i svijetli mramor ili paleta pastelnih nijansi s upečatljivim motivima dekor pločica kao što su intrigantna čipka ili vječni mozaik uzorak, bezvremenskom zlatnom klasikom, neutralnim zemljanim tonovima i strukturama te uvijek aktualnim geometrijskim oblicima, ove kolekcije progovaraju o aktualnim trendovima u svijetu keramičkih pločica za uređenje interijera... sa stilom. Jednostavno, Keramika Modus – Najljepša u kupaonici!

  • MADIELLE (20x50 cm zidna i 30x30 cm podna pločica) – Više od romantičnog nadahnuća... Očekivano, a opet drugačije; bogato i raskošno, a tako jednostavno i nenametljivo za nebrojene mogućnosti.
  • SABUNI (20x50 cm zidna i 30x30 cm podna pločica) – Toplina tonova & smirenost dezena. Rustikalna kolekcija oplemenjuje prostor svojom toplom asocijacijom na sve vrijednosti drva.
  • OLIMPIA (25x40 cm zidna i 30x30 cm podna pločica) – Rapsodija emocija…u svojoj osnovi. Tradicionalna čarolija  i bogatstvo dekora koji istovremeno bude snove i potiču na sanjarenje.
  • STONE (20x40 cm zidna i 30x30 cm podna pločica) – Inspiracija kamenom. Iskonski povratak prirodi – bojama, strukturama i nijansama… za svaki prostor.

Sve nove kolekcije keramičkih pločica s potpisom Keramike Modus rade se na digitalnom printeru za otisak na pločicama, koji je kao 'must have' moderne keramičke industrije instaliran i u proizvodnoj funkciji u tvornici u Orahovici.

„Gledajući na tjedan dana sajma s isključivo poslovnog stajališta i bez obzira što ćemo prave rezultate i benefite moći evaluirati tek kroz nekoliko mjeseci, bez zadrške mogu zaključiti kako je naš tradicionalan nastup na Cersaie ponovno bila dobra odluka i uspješan poslovni potez. Statistika sajma govori kako je ukupna internacionalna posjećenost ove godine, u odnosu na 2012. porasla za 4,2%, a mi na štandu nismo osjetili samo tu kvantitetu u posjeti, već i kvalitetu, jer sam cijelo vrijeme sajma bio dojma kako su ljudi došli ciljano – raditi, pregovarati i sklapati poslove. Posljedice toga i izravno smo 'izmjerili', kroz prednarudžbe za nove kolekcije, ozbiljan interes kupaca i distributera s najrazličitijih tržišta i primjerice, potpisivanje finaliziranog ugovora s jednim velikim i poznatim specijaliziranim trgovačkim lancem s tržišta EU“, zaključio je Željko Radek, predsjednik
Uprave Keramike Modus.

CERSAIE 2014

Sajam Cersaie 2014 organizatori najavljuju za termin 22. do 26. rujna sljedeće godine. U skladu s tradicijom, poslovnim planom i daljnjim radom na imidžu brenda, Keramika Modus je u svoj plan nastupa na sajmovima u 2014. godini već upisala izlaganje na Cersaie 2014! Na službenim internetskim stranicama Cersaie.it možete pronaći više informacija o ovogodišnjem sajmu, kao i pratiti novosti vezane uz izdanje za sljedeću godinu. Zakazujemo novi susret za rujan 2014 & dobro nam došli u Bolognu!____________________________________________________________________

INFO I KATALOG

Više informacija o tvrtki, kao i aktualni katalog keramičkih pločica Keramike Modus nalaze se na službenim internetskim stranicama tvrtke www.keramika-modus.com

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite aktivnosti Keramike Modus i na društvenim mrežama:

Facebook www.facebook.com/keramikamodus

Link na kompletnu galeriju fotografija sa Cersaie 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.594842703890621.1073741834.173452609362968&type=1

Twitter https://twitter.com/KeramikaModus

LinkedIn http://www.linkedin.com/company/2730764?trk=prof-0-ovw-curr_pos

Pinterest http://pinterest.com/modus05/boards/

YouTube http://www.youtube.com/channel/UC4KGQtCMosO3UF7-kYG_9JQ

Vimeo https://vimeo.com/keramikamodus

Materijali