Ulaz za korisnike

Dobitnica nagrade Red Dot Design Award

|
Foto: nagrade Red Dot Design Award
 
Foto: nagrade Red Dot Design Award
Geberit AquaClean Sela dobitnica je prestižne Red Dot nagrade

Već više od 60 godina, Dizajn Centar Nordrhein Westfalen iz Njemačke dodjeljuje nagradu Red Dot za produkt dizajn. Neki od kriterija su inovacija, kvaliteta, funkcionalnost i ekološka primjerenost. Red Dot sa svojim visokim statusom i globalnim povjerenjem dizajnerima, agencijama i tvrtkama pruža platformu za vrednovanje dobrog dizajna. Neki od najpoznatijih dobitnika ove nagrade su sportski auto Ferrari Monza SP1 i MacBook Air proizvođača Apple.

Ove godine, uz bok slavnim dobitnicima,  stala je i nova Geberit AquaClean Sela, tuš WC uređaj koji je  dizajnirao produkt dizajner Christoph Behling. Njezin bezvremenski, minimalistički dizajn i jasan stil čine da izgleda kao umjetničko djelo u kupaonici. Funkcije AquaClen Sele uključuju WhirlSpray tuš tehnologiju, odvojeni Lady tuš (tuš za dame), stalnu opskrbu toplom vodom zahvaljujući posebno dizajniranom kontinuiranom protočnom grijaču, integriranu funkciju uklanjanja kamenca, TurboFlush tehnologiju ispiranja, daljinski upravljač, orijentacijsko svjetlo i funkciju detekcije korisnika.

O Geberitu
Globalno grupa Geberit je europski lider u području sanitarnih proizvoda. Geberit djeluje kao integrirana skupina s vrlo jakom lokalnom prisutnošću u većini europskih zemalja, pružajući jedinstvenu dodanu vrijednost kada je riječ o sanitarnoj tehnologiji i keramici za kupaonice. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona, od kojih se 6 nalazi izvan Švicarske. Sjedište Grupe je u Rapperswil-Joni, Švicarska. Sa oko 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja, Geberit je u 2018. ostvario neto prodaju od 3,1 milijardi CHF. Dionice Geberita uvrštene su na SIX švicarsku burzu te su od 2012. uključene u SMI (Swiss Market Index).

Više informacija potražite na www.geberit.hr

Materijali

  • Geberit AquaClean Sela dobitnica je prestižne Red Dot nagrade

    Geberit AquaClean Sela dobitnica je prestižne Red Dot nagrade