Ulaz za korisnike

Dobro došli u epohu drvenog kamenog doba

|
Dobro došli u epohu drvenog kamenog doba
 
Dobro došli u epohu drvenog kamenog doba
Rockpanel Woods fasadne ploče uspješne su već godinama zbog svog prirodnog zračenja te građevinsko-fizikalnih prednosti u odnosu na pravo drvo.

Ogledni primjerak predstavlja apartmansko naselje u Londonskoj četvrti Isleworth gdje je Rockpanel Wood uporabljen na kreativan način u modernom stilu. Proširenjem Woods-asortimana Rockpanel je prihvatio aktualan trend autentičnih istrošenih struktura drveta i površina.

„Woodlike-design“ karakterizira asortiman struktura drveta hrasta i ebanovine, kojima se može realizirati svaki željeni akcent.

Rockpanel Woods možete dobiti u devet novih dizajn formi: Rockpanel je sirovina na bazi bazaltnih stijena, koja se inovativnim proizvodnim procesima transformira u novi materijal koji je postojan kao kamen. Ploče od kamenih vlakana debljine 6 i 8 mm obrađuju se međutim lako kao i drvo.

Rockpanel Woods 100 % je postojan na djelovanje vremenskih prilika, UV-zračenja i temperature, ne truli i nema velikih troškova oko održavanja. Kreacije od Rockpanel Woods-a ne niti nakon niza godina ne gube na svježini i zračenju.

Drvo u formi zadržava formu

Kod Rockpanel Woods materijala gotovo je isključeno ponavljanje strukture drveta u brižljivom proizvodnom procesu. Zato se Rockpanel ploče teško mogu razlikovati od pravog drveta. Zato fasadne obloge ne samo da izgledaju prirodno kao drvo, već posjeduju isti kolorit. Uz jednou razliku: zbog posebnih svojstava sirovine kamene vune Rockpanel ima mnogo veću postojanost i trajnost.

Rockpanel Woods je prirodno siguran od požara. Prema normi DIN EN 13501-1 klasificiran je u skupinu teško zapaljivih materijala –tip B. Rockpanel ploče daju se 100 % reciklirati , najmanje 30 % Rockpanel ploča sadrži 30 % obnovljivih materijala.

www.rockpanel.de/produkte

Materijali