Ulaz za korisnike

Dobrotvorni Institut Hrvatske

|
Dobrotvorni Institut Hrvatske
 
Dobrotvorni Institut Hrvatske

Dobrotvorni Institut Hrvatske je neprofitna, nevladina humanitarna organizacija usmjerena na rad s osobama s invaliditetom i osobama sa posebnim potrebama, kao i promicanja, razvitka i unapređenja kvalitete života svih ostalih građana.

Glavna djelatnost Instituta je organiziranje i provođenje humanitarnih akcija namijenjenih prikupljanju financijskih sredstava za podupiranje fizičkih ili pravnih osoba, koje djeluju na području poboljšanja kvalitete života, zdravlja, edukacije, ekologije ili znanosti DIH promiče ideju da je potrebno aktivno društveno djelovanje, kako bi došlo do promjena koje bi omogućile puno sudjelovanje osoba raznih dobnih skupina u svim aspektima društva. Isto uključuje i pružanje jednakih prilika svim pojedincima, te njihovo prihvaćanje i sudjelovanje u društvenom životu, identificiranje mogućih aktivnosti društva u cilju povećanja samostalnosti i mogućnosti izbora, podizanje razine životnih uvjeta i kvalitete života, te podizanje svijesti i poticanje pozitivnih promjena u društvenom ponašanju.

Sukladno našem programu DIH provodi humanitarnu kampanju za pomoć Sanji Bubonjić kojoj se od petog mjeseca života pojavljuju simptomi epilepsije a do danas se stanje pogoršalo do najtežeg oblika West sindroma. Svakodnevno ima više od trideset napadaja, ne priča, ne hoda i ima trajno oštećenje mozga. Živi sama sa majkom na četvrtom katu bez lifta. O Sanji brine samo majka koja često izostaje sa posla zbog svakodnevne brige o njoj.

Humanitarnom akcijom " Pružimo ruku ljubavi " osigurati ćemo Sanji primjereni smještaj te cjelodnevnu stručnu skrb i njegu.

www.dih.hr

Materijali