Ulaz za korisnike

DOMOTEX 2013: Svijet podnih obloga

|
DOMOTEX 2013: Svijet podnih obloga
 
DOMOTEX 2013: Svijet podnih obloga
DOMOTEX 2013. (12. do 15. siječnja)

– Glavna tema „Flooring Deluxe“ stavlja vrhunske proizvode u središte pozornosti
– DOMOTEX je mjesto spektakularnih inscenacija proizvoda
– Inovativne online usluge za posjetitelje DOMOTEX-a

Hannover. Međunarodna industrija podnih obloga s napetošću iščekuje Hannover. Tamo će se od 12. do 15. siječnja 2012. održati DOMOTEX. Oko 1.400 poduzeća iz 60 zemalja predstavit će svoje nove proizvode i kolekcije na vodećem međunarodnom sajmu sagova i podnih obloga. U Hannoveru će se susresti s oko 40.000 međunarodnih posjetitelja iz struke, koji će doći iz više od 80 zemalja. „DOMOTEX je najvažniji događaj u kalendaru međunarodne industrije sagova i podnih obloga. Niti jedna druga priredba ne nudi ovoj branši pozornicu na kojoj će privući toliko pažnje. S glavnom temom „Flooring Deluxe” predstavljamo važan trend na tržištu podnih obloga i ciljano stavljamo težište DOMOTEX-a 2013. na proizvode koji se odlikuju vrhunskom kvalitetom i dizajnom”, objašnjava Dr. Jochen Köckler, član uprave poduzeća Deutsche Messe AG.

Najveći i najviše međunarodni sajam podnih obloga na svijetu

U skladu s geslom DOMOTEX-a „The World of Flooring“, u Hannoveru se sve skupine proizvoda i trendovi opsežno predstavljaju. U to spadaju ručno i strojno izrađeni sagovi, tekstilne i elastične podne obloge, parketi i laminati, kao i tehnike postavljanja, održavanja i primjene.

Posjetitelji iz područja veleprodaje i maloprodaje, arhitekture, dizajna interijera, uređenja prostora i obrta dobivaju cjelovit pregled tržišta. Mogu usporediti ponuđače, proizvode i uvjete, voditi konkretne razgovore o prodaji, kao i otkriti nove trendove i razvoj. 54 % posjetitelja dolazi iz inozemstva, 90% ih sudjeluje u odlučivanju o kupovini u svojim poduzećima – time se DOMOTEX nalazi na vrhu u usporedbi međunarodnih sajmova. Samo se na DOMOTEX-u poduzeća mogu predstaviti toliko međunarodnoj i profesionalnoj publici. Köckler: „Ovdje susrećete partnere za ulazak na nova tržišta, njegujete postojeće kontakte i postavljate temelje poslovnih odnosa diljem svijeta. Na DOMOTEX-u u Hannoveru savršeno se susreću ponuda i potražnja globalne branše podnih obloga.“

Glavna tema „Flooring Deluxe“ stavlja vrhunske proizvode u središte pažnje

Stalno raste zanimanje za visokovrijedne podne obloge u području stanovanja  i objekata. Ti se podovi odlikuju modernim dizajnom i visokovrijednim materijalima i danas su ključni za koncept uređenja prostorija.

U okviru glavne teme DOMOTEX-a Flooring Deluxe predstavljaju se vrhunske podne obloge iz područja tapisona, parketa i laminata. U tu će svrhu u paviljonu 6 biti postavljena posebna površina za Flooring Deluxe kao izložbeni prostor tapisona. U paviljonu 9 nastaje još jedan prostor, na kojem će se pokazati visokovrijedni parketi i laminati. Renomirani izlagači predstavljaju se oko centralno postavljenih posebnih površina.

DOMOTEX je mjesto spektakularnih inscenacija proizvoda

Središnji dio Flooring Deluxea bit će ekskluzivne inscenacije proizvoda – Concept Rooms. Ovdje se radi o modulima prostora, u kojima će se podne obloge ugraditi na inovativan način. Traže se koncepti prostora, koji će biti putokaz i poticaj za budućnost – bez obzira radi li se o konceptu stanovanja, ideji za prostoriju, rješenju za poslovni prostor, studiji materijala ili nekonvencionalnoj instalaciji. U središtu je učinkovita interakcija između poda i prostora. Concept Rooms će osmisliti vodeći međunarodni izlagači DOMOTEX-a.

Inovativne online usluge za posjetitelje DOMOTEX-a

S uslugom „Match and Meet“ ciljano će se povezivati izlagači i posjetitelji DOMOTEX-a. Posjetitelji iz struke prvo kreiraju osobni profil na www.domotex.de i navode koji ih proizvodi zanimaju. Sudionici automatski dobivaju popis odgovarajućih kontakata i s potencijalnim poslovnim partnerima mogu stupiti u izravni kontakt.

DOMOTEX i za nadolazeću priredbu nudi mobilni vodič sajmom: DOMOTEX2go sadrži najvažnije online funkcije DOMOTEX internetskih stranica za pametne telefone. Pomoću aplikacije DOMOTEX2go svaki posjetitelj sajma može izabrati izlagače, proizvode i priredbe i planirati sastanke i posjete. Osim toga, taj vodič sajmom sadrži inovativan plan sajma uključujući navigaciju. Aplikacija je dostupna na www.domotex2go.de a može se besplatno skinuti i u Appleovom App Storeu.

www.domotex.de

Materijali