Ulaz za korisnike

Drvo u graditeljstvu, opremanju i uređenju interijera

|
Drvo u graditeljstvu, opremanju i uređenju interijera
 
Drvo u graditeljstvu, opremanju i uređenju interijera
Drvo u graditeljstvu, opremanju i uređenju interijera

Split, 05. ožujka 2010. – Pod okriljem sajma FURNITURA, u Splitu, na Žnjanu, sa početkom u 16.00 sati, u Prezentacijskoj dvorani 1, Paviljon 1, održava se konferencija Drvo u graditeljstvu, opremanju i uređenju interijera. U fokusu su svi gospodarski čimbenici i uspostavljanje ravnoteže između društvenih i poslovnih ciljeva koje se učestalo referira kroz različite ljestvice odgovornog poslovanja.

Potreba zdrave gradnje i opremanja interijera proizvodima od drva pitanje je koje se već desetak godina artikulira u razvijenim zemljama. U poslijednih godinu dana i u Hrvastkoj se kroz projekt DRVO je PRVO, Hrvatske gospodarske komore, intezivno pokreće rasprava o tematici društveno odgovorne javne nabave i korištenje drva kao osnovnog repromaterijala u gradnji i opremanju prostora.

U prvom bloku savjetovanja renomirani domaći stručnjaci iz institucionalnog okruženja približili bi pojam bio-arhitekture i ukazali na brojne mogućnosti koje pruža drvo kao materijal za gradnju i opremanje. U drugom dijelu, tehnolozi drvoprerađivačkih tvrtki predstavili bi prednosti drva kao građevnog materijala, ali i kao repromaterijala za izradu namještaja i opreme za javne i privatne prostore na konkretnim primjerima, iznoseći inovacije i posebnosti drveni proizvoda.

Ukoliko imate dodatna pitanja, molim Vas da kontaktirate Mariju Hauptmann, voditeljicu marketinga i komunikacija na broj telefona 091/43 555 42 ili mailom na marija.dupor@sajamsplit.hr.

www.sajamsplit.hr

Materijali