Ulaz za korisnike

Energetska učinkovitost i udobnost stanovanja na podovima

|
Energetska učinkovitost i udobnost stanovanja na podovima
 
Energetska učinkovitost i udobnost stanovanja na podovima
HLADNE NOGE STVAR SU PROŠLOSTI

NAJTOPLIJE TRENUTKE U SVOM ŽIVOTU DOŽIVITE S THERMOTECOM®

Hladne noge stvar su prošlosti – to za nasu thermotecu® zaista nisu tek prazne riječi. Radi se o obećanju učinkovitosti s jamstvom. Zašto? Zato što su podovi izolirani thermotecom® jednostavno topliji za Vaše noge. To ćete osjetiti već pri prvom kontaktu. Bilo da ustajete ujutro, nakon tuširanja u kupaonici, dok sjedite za radnim stolom ili dok ste navečer ugodno zavaljeni na kauču – toplina neprekidno struji preko Vaših nogu u pod. S thermotecom® možete osjetno smanjiti gubitak topline. Na taj ćete način uštedjeti skupu energiju, a istovremeno povećati svoju udobnost stanovanja.

U ŽIVOTU SU VAŽNE UNUTARNJE VRIJEDNOSTI, ALI SE ISPLATI I POTROŠITI NA NJIH.

Kvaliteta života može se planirati.
S thermotecom® stojite čvrsto na podu.

Činjenica je da mi na pod nanosimo samo polovicu potrebne debljine izolacije kako bismo postigli minimalno prihvatljive izolacijske vrijednosti. To za Vas kao arhitekta koji izrađuje projekte znači sljedeće: čak i kod male visine ugradnje thermotecom® možete ostvariti dostatnu toplinsku zaštitu!

Činjenica je da se s thermotecom® samo jednim potezom postiže izolacija od buke koraka, izravnanje visina te toplinska izolacija. Štedite važno radno vrijeme, pod je brže spreman za polaganje podnih obloga, a istovremeno su svi dijelovi poda jednako temperirani. Stabilnost koju možete osjetiti. Podovi obloženi thermotecom® postaju dio dragog i udobnog
životnog prostora. Hladne noge stvar su prošlosti. Obećanje je obećanje!

thermotec® ‒ kompetentan i pouzdan.

Istraživanje i razvoj kod nas su trajni procesi. Svaka, pa i najmanja, inovacija odmah se ugrađuje u proizvod. Najsuvremenija proizvodna postrojenja, stroga kontrola proizvodnje i naša mix-mobil kvaliteta miješanja na samom gradilištu omogućuju Vam da u svakom trenutku postignete optimalnu thermotecovu ® kvalitetu.

Kvaliteta s potvrdom i žigom: kvaliteta thermoteca® stalno se provjerava thermotec® je materijal za toplinsku izolaciju i izolaciju od buke koraka te je certificiran u skladu s normom ÖNORM thermotec® je proizvod koji posjeduje odobrenje za uporabu ETZ-a i DIPT-a I ubuduće dajte svoj glas thermotecu® i na taj način vodite brigu o kvalitetnom izravnanju na podovima.

KVALITETA I BRZINA
ZA NAS NISU PROTURJEČJE.

Izgradnja – prije svega pregradnja i renoviranje – podliježu stalnom stresu koji raste iz dana u dana. Stoga smo u thermotecu® došli na jednu vrlo jednostavnu, ali genijalnu ideju: naše rješenje glasi nanoestrich® ako se mora graditi brzo, a istovremeno se zahtijevaju visoko vrijedni i kvalitetni proizvodi.

U starim zgradama vrlo često ima visinski vrlo malo mjesta za ugradnju. Upravo ovdje thermotec® i nanoestrich® pokazuje svoje najboljestrane.

Isprobajte nas. Vidjet ćete da se isplati.

Pravilan odabir proizvoda jamči uspjeh.
Osigurajte sebi uspjeh nanoestrichom®.

Purizam, udobnost stanovanja i kvaliteta života naši su pratitelji u procesu odlučivanja prilikom gradnje. Bilo da se
radi o parketu, keramičkim pločicama velikog formata i prirodnom kamenu ili površinskim dizajnerskim estrisima – uvijek se radi o donjoj podlozi visoke kvalitete. nanoestrich® je naš odgovor na zahtjeve vremena. Provjerite i sami i ustanovit ćete da je kvaliteta temelj svakog odnosa. U budućnosti s nanoestrichom® na najvišoj razini vodite brigu o podu.

www.nanoestrich.eu

Naš savjet:
nanoestrich® je idealna podloga za dizajnerske estrihe i razne slojeve u boji. Usporedite vrijednosti za nanoestrich®. Vidjet ćete da se isplati.

- na bazi cementa
- kompenzacija stezanja
- nanotehnologija
- mogućnost opterećivanja nakon 24 sata
- polaganje moguće nakon 2 – 5 dana (ovisno o debljini ugradnje)
- velika savojna jačina i vlačna čvrstoća
- velika tlačna čvrstoća
- prikladno za vlažne prostorije
- polaganje na velike plohe bez fuga
- tanki grijući sloj
- zamjena za gotove dijelove / suhi estrih (od debljine od 25 mm)
- idealan za nanošenje slojeva
- protupožarna kategorija A1, nije zapaljivo sukladno EN 13501-1

RTL
Muzej s.u.
Studentski dom VŽ
Merkur Varaždin
Zagrebačka biskupija
Centar za socijalnu skrb
Bolnica Vila Marija
Bolnica Sveti Duh
Merkator ZG

 

Materijali

 • Tehnički podaci WD 100R.pdf

  Tehnički podaci WD 100R.pdf

 • Tehnički podaci W 50R.pdf

  Tehnički podaci W 50R.pdf

 • Tehnički podaci T 90R.pdf

  Tehnički podaci T 90R.pdf

 • Tehnički podaci WD 170R.pdf

  Tehnički podaci WD 170R.pdf

 • Tehnički podaci WD 130R.pdf

  Tehnički podaci WD 130R.pdf