Ulaz za korisnike

Energetski učinkovito ostakljivanje u optici stakla

|
Energetski učinkovito ostakljivanje u optici stakla
 
Energetski učinkovito ostakljivanje u optici stakla
Vodeći proizvođač staklenih sklopivih zidova na tržište ponovno lansira proizvod jedinstvenih svojstava. S tzv. SL 82 Streamline sistemom Solarlux kao jedini proizvođač nudi stakleni sklopivi zid u optici stakla u kombinaciji s trostrukim ostakljivanjem i pristupom bez zapreka.

SL 82 Streamline precizno ispunjava zahtjeve za energetskom učinkovitosti, funkcionalnosti i komforom koji su u modernoj arhitekturi nužni za realizaciju velikoplošnih otvora – jasni oblici, filigranski dizajn, najviše termoizolacijske vrijednosti i oslobađanje od barijera.

Ispunjenje svih parametara u jednom proizvodu predstavlja golemi izazov za proizvođača prozorskih i fasadnih elemenata. Solarluxovo novo rješenje ostakljivanja upravo to nudi trgovcima i arhitektima. SL 82 Streamline jest termoizolacijski sklopivi zid u optici stakla s vanjskom staklenom površinom. Opremljen trostrukim ostakljenjem, dostiže U-vrijednost 1,2 i time omogućuje visoku toplinsku zaštitu u duhu vremena koja ispunjava zahtjeve odredbe o uštedi energije (EnEV).

I prilikom integracije tehničkih komponenti dizajneri su ostali dosljedni konceptu reduciranih oblika: uzdužna zaštita od plemenitog čelika s profilnim cilindrom i ručkama od plemenitog čelika izvana je umetnuta u stakleni otvor; integrirani sistem zaključavanja sastoji se od zaključavanja na tri točke jedinim podizajem od 24 mm. Podna šina omogućuje prijelaze bez praga.

Staklena optika SL 82 Streamlinea ostvaruje se zahvaljujući stupnjevitom staklu. Konstruktivna zaštita rubova debljine 8 mm sprečava oštećenja na rubnom području.

Pokretna kolica i šine garancija su za ekstremno lagano klizanje. Paralelno zaključavanje osigurava stabilnost i sigurnost jer je ono moguće u svakoj željenoj sklopivoj poziciji. Učinkovita zaštita od tlaka vjetra i kiše moguća je zahvaljujući brtvilima koja se protežu na tri razine.

Svi zahtjevi za energetskom učinkovitosti, funkcionalnosti, oslobađanju od barijera i komforu korisnika optimalno su ispunjeni Solarluxovim staklenim sklopivim zidom SL 82 Streamline. Neograničenim brojem krila i visinom krila do 2.500 mm velikoplošni se otvori mogu realizirati na svim onim mjestima gdje se zahtijevaju fleksibilni prostorni koncepti te zahtjevno oblikovanje fasada.

S SL 82 Streamlineom Solarlux kao jedini proizvođač nudi termoizolacijski stakleni sklopivi zid u staklenoj optici u kombinaciji s prilazom bez barijera.

www.solarlux.com

gradimo.hr

Materijali