Ulaz za korisnike

Energija se može uštedjeti tako lijepo

|
Energija se može uštedjeti tako lijepo
 
Energija se može uštedjeti tako lijepo
Energija se može uštedjeti tako lijepo

Štedjeti energiju s najnovijom tehnikom je baš šik! Dodatni užitak pri tome je komfor. Uz automatizaciju roleta proizvođača Becker-Antriebe dobit ćete uz mnoštvo funkcija i visoki stupanj komfora te plemeniti dizajn. Nova generacija radioodašiljača razvijena je specijalno za zahtjevne vlasnike stanova koji polažu vrijednost na svaki detalj.

Komfor zahvaljujući signalu

Pritisak na taster, odašiljač šalje signal i roleta se podiže ili spušta. Preko odašiljača se jednostavno podešava vrijeme podizanja ili spuštanja rolete, funkcije u vrijeme godišnjeg odmora kao i mnoge druge korisne funkcije. Tako ne uživate samo u vrhunskom komforu i sigurnosti, već štedite i do 30% energije grijanja.

Plemeniti dizajn

Novi radioodašiljači nude se u crnoj i bijeloj varijanti. Površina njihovog kućišta posjeduje visoki sjaj. Upravo u Vašem dnevnom boravku gdje je sve usklađeno ton u ton Vaš novi odašiljač uklopit će se perfektno u ambijent. Svaki odašiljač ima na stražnoj strani naljepnicu s podacima. Preko internetske stranice poduzeća Becker možete vrlo jednostavno i brzo napisati i štampati svoju vlastitu etiketu.

www.becker-antriebe.de

Materijali