Ulaz za korisnike

Ergonomski sistem prozorskih okova s visokim komforom prilikom primjene

|
Ergonomski sistem prozorskih okova s visokim komforom prilikom primjene
 
Ergonomski sistem prozorskih okova s visokim komforom prilikom primjene
Gotovo je sa slomljenim noktima i traženjem ručke: Winkhaus kao jedini proizvođač nudi lako pokretnu tipku za otključavanje preklopnog prijenosnika prozorskog krila. Ona je dobro smišljeno rješenje kojim modularno postavljeni sistem okova activPilot Concept jednako oduševljava i ugrađivače prozora i njihove kupce. Taj inovativni modul postavlja mjerila kako u pogledu forme i funkcije tako i u pogledu ergonomije i estetike.

Udobnije ne može biti: dovoljno je lagano pritisnuti markantnu tipku i već iskače ručka za otključavanje na preklopnom krilu spremna za uporabu. Začas se spuštanjem ručke može otvoriti pričvršćeno prozorsko krilo. Ta tehnika funkcionira jednostavno i bez utroška snage.

Plava tipka lako se može pronaći i u ravnini se prislanja na mehanizam za otključavanje. To ne samo da dobro izgleda već i olakšava održavanje i čišćenje. Ne smetaju ni oštri rubovi ni izbočenja. Ruke i nokti ostaju sačuvani.

Ušteda vremena prilikom montaže

Tipka za otključavanje sastavni je dio Winkhausovog preklopnog prijenosnika prozorskog krila. Pritom je moguć izbor između šine prijenosnika GASK za konstantne pozicije ručki te varijante GASM za središnje pozicioniranje ručki. Prijenosnik se isporučuje pripremljen za montažu. Čak nije potrebno ni rasklopiti ručku za udarac.

Tako je moguća jednostavna i brza montaža okova na preklopnom prijenosniku prozorskog krila. Posao je gotov u samo tri koraka: dijelove okova raspakirati, raširiti, montirati – i gotovo.

www.winkhaus.de

Materijali